Szekeres Viktor

Előzetest kapott az amerikai politika hozzáállásáról titokban forgatott járványdokumentumfilm

Alex Gibney titokban forgatott dokumentumfilmet a NEON-nak.

A NEON bemutatta Alex Gixney titokban forgatott dokumentumfilmjének előzetesét, és az is bejelentette, hogy a film október 13-án kap VOD-premiert és ekkor jelenik meg különféle digitális platformokon, 20-án pedig a Hulu kínálatába is fel fog kerülni. Azt, hogy itthon láthatjuk-e, még nem lehet tudni. Íme a Totally Under Control trailerje.


Gibney alkotótársai ezúttal Ophelia Harutyunyan és Suzanne Hillingerand voltak, a film pedig a járvány amerikai vetületeire fog koncentrálni, valamint arra, hogy miképp állt hozzá az amerikai politika, hogy kreált belőle politikai kérdést, hogy próbált belőle politikai tőkét kovácsolni, s persze mindezt orvosi szakértők megszólaltatása mellett teszi, akik közül többen is testközelből tapasztalhatták meg, hogy miképp kezeli a kérdést az elnök és közvetlen környezete.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #4
  " ki a tököm mondta, hogy az ember a Föld legintelligensebb létformája? Mert nekem nem úgy tűnik. "

  Mármint abból, hogy akad egy kisebbség, amely idióta, máris találtál intelligensebbet? Miért belőlük ítélsz, nem abból, aki "feltalálta" az áramot, vagy a hepatitisz ellenszerét? Tudom, hogy divatos direkt túlozni, de arról az emberről beszélsz, amely egy őt fenyegető vírus ellen hihetetlen kapacitások bevetése révén próbál ellenszert találni. Ez nekem elég intelligensnek tűnik, nem hiszem, hogy a csigák vagy a delfinek ilyesmire képesek lennének pár év alatt

  "Trump stábja, most meg már azt rója fel Bidennek, "

  Még egy jele annak, hogy az emberi faj intelligens. Hiszen egy politikusnak a politikai hatalom megszerzése, illetve megtartása a cél, konkrétan a megélhetése múlhat ezen. Nem érzékenykedni kell, hanem elfogadni, hogy aki vesztésre áll, annak minden eszközt be kell vetni ahhoz, hogy megtartsa a hatalmat. És, ha ez olyan lépés, amivel úgy gondolják, hogy szerezhetnek szavazatokat, akkor hülyeség lenne nem szerezni. Aki populista, az nem azért mond dolgokat, mert úgy is gondolja, hanem azért, mert ezt az utat látja járhatónak a siker elérése érdekében. A gond persze ott van, hogy vannak tényleg kevésbé intelligens emberpéldányok, akik konkrétan elhiszik, hogy egyes politikusokat érdekli az ő sorsuk, és még kezet is csókolnak nekik, meg úton-útfélen ott csápolnak kamnpányrendezvényeken meg gyárlátogatásokon.
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2020.10.06. 07:42:08
 • kalapos01 #3
  Igen, ilyesmit csak olyan ír, aki totál nincs képben a nemzetközi reakciókkal.
 • Cyberdog #2
  Még most is... tömött mozik, koncertek járványtetőzésekor, össznépi összejövetel, ahol legalább 1000 ember egymás kajájából evett, maszkellenes tüntetések, 5g tornyok lerombolása, oltásellenes tüntetések és még lehetne sorolni. Most őszintén, ki a tököm mondta, hogy az ember a Föld legintelligensebb létformája? Mert nekem nem úgy tűnik.

  Ezt megakarom nézni. Trump stábja, most meg már azt rója fel Bidennek, hogy Ő még nm volt koronavírusos. Gusztustalan és undorító, minden populista politikus. Minden szétrombolnak amihez csak hozzáérnek.

  Csak meg kell nézni, hogy milyen károkat okoztak világszerte. Brazil elnök, Brit miniszterelnök, Az olaszoknál Salvini. A török elnök Erdogan és ezzel még nem teljes a lista. Úgy érzem, hogy az emberiség visszafelé lépked egyfajta Sötét Modernkor felé.