Szekeres Viktor

Nagy visszatérő a Pókember 3-ban

Electro benne lesz az új Pókemberben.

Jamie Foxx vissza fog térni a jelenlegi mozis Pókember-sorozat harmadik részére is, tehát a filmben láthatjuk majd Electro karakterét, aki a 2014-es A csodálatos Pókember 2-ben szerepelt, legalábbis így értesült a The Hollywood Reporter. Persze biztosra csak akkor lehet venni mindezt, ha hivatalosan is bejelentik, a lap természetesen csak arról adhat így hírt, hogy a színész és a stúdió a tárgyalások végső szakaszában jár.

A film premierje kapcsán a legutóbbi információnk az, hogy a Sony bejelentette, hogy az új Spider-Man-epizód 2021. december 17-én fog csak mozikba kerülni Amerikában. Ebből természetesen az is kiderül, hogy a stúdió visszavette magához az IP-t, a filmet már nem a Disney irányításával fogják elkészíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Nem kell ezt túlgondolni, multiverzum, meg egyéb marhaságok. Jameson egy alap karakter a Pókemberben, J.K. Simmons meg kiköpött Jameson. Elektro, mint karakter simán jöhet ide, mert a korábbi szereplésének semmi köze a mostani reboot szériához. Hogy miért Jamie Foxx játssza újra, passz. De a karakter megérdemel egy új esélyt, elég nyomorult balfasz volt a korábbi filmben. Remélem, a régi csillagos maszkot is megkapja.
  • grobs #2
    Tom Holland lesz spiderman. Mivel multiverzumot indítottak az MCU-ban, ezért több régi szereplő is visszatér(het). pl. J.K. Simmons már a 2. rész végén bejelentkezett.
  • hawkie22 #1
    De remélhetöleg azért beillesztik valahogy az MCU-ba vagy abból kikerült így? Ergo az MCU-n belül nem lesz több Tom Hollandos Pókember? Akkor már alapból bukta lesz sztem, a Sony által készített filmek nem voltak éppen a legjobbak, bár az Andrew Garfield-es filmek már a jó irányba tendáltak.