Szekeres Viktor

Új Tron-film készül

Folytatódhat a Tron-sorozat.

3 éve írtuk utoljára arról, hogy lehet, hogy mégsem kell lemondanunk a TRON 3-ról, most pedig végre lehet, hogy tényleg arról számolhatunk be, hogy megvalósulhat a projekt. A Deadline ugyanis arról értesült, hogy Garth Davis, a Lion rendezője aláírt a projekthez, aminek Jared Leto lesz a főszereplője. A történetről még nem lehet semmit sem tudni, főleg azért, mert még a stúdió sem biztos abban, hogy milyen irányba indulnak el, ezért sem kapott még hivatalosan zöld utat a filmterv.

Jó pár éve, 2015. márciusában már beszámolhattunk arról, hogy nemsokára kezdődhet az új Tron-film forgatása, de rá két hónapra a Disney lefújta a projektet, köszönhetően a Holnapolisz bukásának. A Tron: Örökség folytatása egyébként annak ellenére lett berendelve, hogy inkább volt csalódás a film minőségét tekintve, azonban a mozikban elfogadhatóan teljesített, és mindössze a nagyobb elvárások miatt nem lehet hatalmas sikerként aposztrofálni. A film Amerikában 172 millió dollár bevételt hozott, a világ többi részén pedig 228 milliót, így összességében 400 millióval zárta mozis szereplését.

Joseph Kosinski, a rendező egy vetítés során a Collidernek nyilatkozott a franchise további sorsáról, és elmondta, hogy a tervezett harmadik rész címe TRON: Ascension lett volna, a szkriptje pedig 80%-ban kész volt már, mikor leállt a projekt. Az Ascension inváziós film lett volna, csak éppen fordított irányú, vagyis a gép belsejéből indult volna el egy folyamat a külvilág felé. A történet első felvonása ezért eleve a való világban játszódik, a második felvonás már TRON világában, a harmadik pedig ismét a mi valóságunkban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!