Bejelentették a John Wick 5-öt

Tovább folytatódik Keanue Reeves akciósorozata.

Hiába tiltakoznak minden bizonnyal ellene a folytatásokkal szemben elutasító álláspontot felvevő moziba járók, a Lionsgate bejelentette, hogy ötödik részt is fog kapni a John Wick-filmsorozat. Amit ráadásul a negyedik résszel egy időben fognak felvenni, hogy költségeket spóroljanak. A rendező újfent Chad Stahelski lesz.

És hogy miért lesz folytatása a harmadik résznek? Elég arra gondolni, hogy Amerikában majdnem kétszer annyian látták a John Wick 3-at a nyitóhétvégéjén, mint a második epizódot. A John Wick első epizódja 2014-ben 20 millió dollárból Amerikában 43, míg a világ többi részén 46 millió dolláros bevételt ért el, és remek kritikákat is gyűjtött. A folytatás drágább és sikeresebb is lett, a kritikái pedig ugyancsak pozitívak voltak - legalábbis zömében. A film ezúttal Amerikában volt sikeresebb, hiszen belföldön 92 milliós bevételt ért el, míg nemzetközileg 80 milliósat. A harmadik résznél tovább nőttek a bevételek: az USA-ban 171, azon kívül pedig 156 millió dollár folyt be a mozik kasszájába. A költségvetés 75 millió dollár volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #3
  Igazából az az érdekes, hogy ennyire erőltetik, hogy történet legyen, és ez olykor a szórakozás rovására is megy. Persze egyfelől örülhetne is az ember annak, hogy nem csupán pár akciójelenetet látunk 80 perc alatt, hanem sztorit is kerekítenek, karaktereket is találnak ki, de sosem jó, hogy ilyenkor az író azt hiszi, hogy sikerült valami nagyon mélyet produkálnia.
 • Jawarider #2
  Nekem a történet nagyon bejött, de a megvalósítás már a Wick filmekben nem tetszett. Ez van.

  U.i: kicsit uncsi már a téma hogy egy szervezet mindenhol ott van.
  Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2020.08.09. 14:57:01
 • Ender Wiggin #1
  ettől függetlenül a harmadik már eléggé ótvar fos volt az első kettőhöz képest is, nyilvánvalóan csak a pénz miatt készült, mondanivaló, vagy épkézlább forgatókönyv nélkül.