Szekeres Viktor

Közeledik a Karatekölyök-sorozat magyar premierje

Augusztus végén válik elérhetővé a Cobra Kai a Netflixen.

A YouTube Premium döbbenetesen sikeres sorozata, a Cobra Kai a harmadik szezonjára a Netflixen fog visszatérni, miután a Sony stúdió elkezdett kufárkodni a szériával, köszönhetően annak, hogy a YouTube engedélyt adott az elsősugárzási jogok értékesítésére. Ennek az volt az oka, hogy a YouTube leépítette szkriptelt portfolióját, így siker ide vagy oda, a Cobra Kaitól is szabadulniuk kellett.

A sorozat Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg forgatókönyvéből készült, főszereplői Ralph Macchio és William Zabka, akik régi Karate Kides karaktereik bőrébe bújhattak. A széria A karate kölyök eseményei után 30 évvel játszódik, melyben a leszálló ágban lévő Johnny Lawrence megváltást keresve újranyitja hírhedt karate dojóját, a Cobra Kai-t. Ezzel pedig felmelegíti rivalizálását a napjainkban igen sikeres Daniel LaRusso-val, aki próbál kiegyensúlyozott életet élni mestere, Mr. Miyagi tanításai nélkül.

Az első és a második évad augusztus 28-án válik elérhetővé a Netflixen, a tavaly leforgatott harmadik szezon pedig minden bizonnyal még idén, valamikor az év vége felé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)