Szekeres Viktor

Az év legjobban várt horrorja is 2021-re csúszik

A The Conjuring 3 2021-es film lesz.

Amerikában 2020. szeptember 11-én került volna bemutatásra a Démonok között, azaz a The Conjuring harmadik része, a The Conjuring: The Devil Made Me Do It. Azonban a Warner stúdió úgy döntött, hogy nem kockáztat, inkább még most lecsap a filmmel egy biztonságos, kiemelt dátumra, így június negyedikére halasztotta a horrort.

Az új fejezet főszereplői ismét Vera Farmiga és Patrick Wilson lesznek. Érdekesség, hogy a Warner Bros. Pictures és a New Line Cinema már 2017 nyarán elkezdte a film harmadik részének fejlesztését. A forgatókönyvet az a David Leslie Johnson írta, aki a második epizód szkriptjét is jegyezte, és James Wan is visszatér, bár csak producerként. A rendező Michael Chaves, akitől idén láthattuk a The Curse of La Lloronát.

A Warren-akták univerzum, amibe a The Conjuring is tartozik, eddig rettenetesen sikeresnek bizonyult. A Démonok között 2014-ben Amerikában 137, Amerikán kívül 181 millió dollárig jutott. 2015-ben az Annabelle alig 6,5 millió dollárból hazájában 84, nemzetközi viszonylatban pedig 173 millió dolláros bevételt ért el, és a Démonok között 2 102 és 218 millió dollárt ért el belföldön, illetve külföldön. Az Annabelle második része 102+204 milliós bevételt produkált Amerikában, illetve Amerikán kívül, vagyis lepipálta az első részt, de a harmadik film számai még némi visszaesést mutattak (74+157 millió dollár), ami azonban a 30 milliós költségvetés mellett nem nagyon zavarhatta a gyártót. Még két spinoff készül az univerzumhoz: a The Nun a semmiből 111 milliót hozott az USA-ban és Kanadában, a többi országban 248 milliót, így várt a franchise legsikeresebb tagjává, míg a hét számjegyű büdzsével bíró The Curse of la Llorona 55+68 millió dollárt termelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!