Szekeres Viktor

Margot Robbie lehet az új Karib-tenger kalózai-film főszereplője

Újabb Pirates of The Caribbean-projekt van készülőben.

A The Hollywood Reporter arról értesült, hogy Margot Robbie lehet egy új Pirates of the Caribbean, azaz A Karib-tenger kalózai-film főszereplője. A tervek szerint az alkotás forgatókönyvét az a Christina Hodson írná, aki a Birds of Prey című képregénymozit is jegyezte Robbie számára. A történetről egyelőre még semmit nem tudni, hiszen a film a fejlesztés korai szakaszában jár, csak annyi tűnik biztosnak a források szerint, hogy nem spinoffot készítenek a Jack Sparrow-filmekhez, hanem egy teljesen eredeti alkotást, eredeti történettel, eredeti karakterekkel, mindössze a Disney-s vidámparki játék márkanevét veszik át.

Természetesen ez a film nem tévesztendő össze azzal a hatodik epizóddal, amit már elég régóta fejlesztenek a Jack Sparrow-sorozatból, mely jó pár rendezőn rágta át magát, s melynek a szkriptjén most Craig Mazin és Ted Elliott dolgozik. Ennek kapcsán olyan női főszereplőket emlegettek Johnny Depp mellett, mint Karen Gillan, Daisy Ridley és Emma Watson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #2
    Én szeretem a Pirates of the Caribbeant, de attól még csak egy ütődött kosztümös popcorn mozifim, aminél igazából csak ráadás, ha még jó színészek is játszanak benne elsővonalas szereplőkként (Johnny Depp), de inkább kamatoztassák a tehetségüket komolyabb filmekben. Pl. Black Mass, ami lehet, hogy nem tökéletes, de itt legalább nem bohóckodni kell csak tudni... bár azt is szeretjük nyilván.

    Lesz 6. rész? Nem is tudtam. Akkor mindjárt nem érdekel, hogy Robbie-ék mit kotyvasztanak PotC-címen... :D
  • SupraMKIII #1
    Alighanem R.I.P. pirates
    Egy csaj legyőzi az összes kalózt egyszerre :-)
    A Birds of pray film olyan volt, mint egy tehetségtelen első éves hallgató első és egyben legsikertelenebb próbálkozása. Végig vártam, hogy elkezdődjön... Ezt az új filmet meg várni fogom, hogy vége legyen.

    És most jó lenne tévedni...