Szekeres Viktor

Kezdik a Pókember: Irány a Pókverzum! 2 készítését

Az animált Pókember-film folytatásának hivatalosan is nekiláttak.

Még be sem mutatták a mozikban a Pókember: Irány a Pókverzum! (Spider-Man: Into the Spider-Verse) című animációs filmet, de kiderült, hogy a Sony stúdió elkezdett dolgozni a második részen, valamint egy spinoffon is. Novemberben kiderült, hogy a forgatókönyv fejlesztése sikeres volt, ugyanis hivatalosan is bejelentésre került, hogy jön a második rész, és az is, hogy annak rendezője Joaquim Dos Santos lett. Az is kiderült akkor, hogy amerikai premier 2022. április nyolcadikán lesz, mely időpontot a forgalmazó nemrég október hetedikére változtatta.

Egy ideig csend honolt a produkció háza táján, azonban a napokban a Sony Imageworks elkezdte a konkrét munkálatokat is, erről a stúdió vezető animátora, Nick Kondo adott hírt Twitterén. A Phil Lord és Chris Miller által írt, valamint Bob Persichetti és Peter Ramsey által rendezett első rész elég nagy sikernek bizonyult. A film Amerikában 190 millió dolláros bevételt ért el, és nemzetközileg is meglepően jól teljesített, a jegyeladásokból 185 millió dollár folyt be. A folytatás ezt a teljesítményt akár le is pipálhatja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Voltan #1
    Ritkán mondok ilyet Marvel filmekre, de az első rész egész fasza volt. Még az is lehet, hogy megnézem a második részt :)