Szekeres Viktor

Csúszik a Bad Boys-tévésorozat folytatása

A rendőrellenes hangulat miatt később kerül képernyőre az LA's Finest 2. szezonja.

Amerikában ma hajnalban került volna bemutatása az LA's Finest második évada, azonban a sorozatot sugárzó csatorna úgy döntött, hogy a premiert az utolsó pillanatban elhalasztja. A döntés hátterében minden bizonnyal az van, hogy úgy vélték, a mostani rendőrellenes hangulatban nem biztos, hogy egy kemény, rendőrös sorozattal érdemes próbálkozni, ahol egyébként a zsaruk nem válogatnak eszközeikben.

Az itthon Los Angeles legjobbjai címen az AXN által sugárzott széria az amerikai Spectrum csatorna és a Charter Communications első saját tévésorozata. Érdekesség, hogy tavalyelőtt még az NBC rendelte be pilotnak a projektet, de végül nem kért belőle, s ekkor csapott le rá a mostani gazda.

Mint ismert, a sorozat egyik főszereplője Gabrielle Union, aki a Bad Boys 2-béli karakterét, Sydney “Syd” Burnettet vitte tovább, aki Martin Lawrence karakterének a testvére volt. Az LA's Finest története szerint Syd Los Angeles-ben kezdi újra pályáját nyomozóként, és társnak egy dolgozó anyát kap (őt Jessica Alba alakítja), aki a nő mérhetetlen szabadságát irigykedve figyeli. De persze a két különböző életstílus ellenére a munkájukhoz nagyon értenek, aminek a rosszfiúk isszák meg a levét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!