Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy sorozat lesz a Kung Fuból

El fog készülni az új Kung Fu.

Még tavaly derült ki, hogy az amerikai CW csatorna egy 70-as évekbeli sorozat, a Kung Fu alapján kezdett el tévésorozatot fejleszteni. Annak idején a széria három évadon át futott. Most pedig arról számolhatunk be, hogy a projekt megkapta a berendelést, tehát 13 rész biztosan el fog készülni belőle. Az új változatot Christina M. Kim jegyzi, a főszereplője pedig Olivia Liang lesz, valamint Tzi Ma, Kheng Hua Tan, Gavin Stenhouse és Gwendoline Yeo.

A régi szériát az elmúlt években többször is próbálták modernizálni, s most tehát siker koronázta az erőfeszítéseket. A történet egy fiatal nőről fog szólni, aki Kínába megy, ahol egy elszigetelt kolostorban töltött időszak az egész életét megváltoztatja. Hazatérve felkavarja, hogy szülővárosát bűnözés és korrupció itatja át, és harcművész tudását arra kezdi el használni, hogy megvédje közösségét és igazságszolgáltatás elé állítsa a bűnösöket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #3
    Hat...nem szamitok tul sok jora...
    "A történet egy fiatal nőről fog szólni, aki Kínába megy, ahol egy elszigetelt kolostorban töltött időszak az egész életét megváltoztatja."

    Ilyen Karate Kid-szeru 5 perces trening lesz majd?
  • mrzed001 #2
    Ide a bökőt, hogy ez is egy ilyen Arrow féle műmájer sorozat lesz.
    A Kung Fu ... és a Kung Fu - A Legenda Folytatódik, na az nem ilyen volt. Vagy mondjuk pont köze nem volt hozzá. Annak volt egy szellemisége.
    Kane kerülte a harcot, elnézést kért az őt ért atrocitások miatt is.
    Békeharcos volt, nem ütök-rúgok gengsztafájter.
    Szóval előre félek tőle.
  • csigafi #1
    Na erre kíváncsi leszek :-) Manapság minden régi férfi főszereplős filmet női főszereplőkre cserélnek le. Egy dologban reménykedek hogy ez a kung-fu nő nem lesz leszbikus. Mert már gyomorforgató hogy minden új filmben szinte ez kap főhangsúlyt. mint pl a batwoman.