Szekeres Viktor

Újabb jelölt a Mad Max: Furiosa főszerepére

Jodie Comer lehet az új Furiosa?

Nemrég számolhattunk be arról, hogy George Miller, a Max Max-filmek rendezője nemsokára befejezheti a Three Thousand Years of Longing című filmje forgatását, amit követően nekiláthat a jó rég óta tervezett, Furiosa karakteréről szóló Mad Max-spinoffnak, mely kapcsán a filmes azt is megerősítette, hogy a 2015 óta tervezett filmre nem fog visszatérni Charlize Theron. A film castingjáról csak annyit tudtunk, hogy az egyik főszerepre Miller Anya Taylor-Joyt szeretné megszerezni, de ennek kapcsán nem volt szó arról, hogy a címszerepre, vagy másik karakterre.

A The Hollywood Reporter most pedig arról értesült, hogy Theron karakterét a Killing Eve főszereplőjeként ismert és elismert Jodie Comer vehetné át. Mint ismert erre azért lehet szükség, mert a Furiosa-film előzmény lesz, amiben a főhős huszonéves, és miután tesztelték a digitális fiatalítás lehetőségét, úgy döntöttek, hogy nem Theronnal vágnak neki a filmnek.

Arról felesleges írnunk, hogy maga a Fury Road mekkora siker volt, hiszen nem elég, hogy Amerikában 154, a világ többi részén pedig 225 millió dollárig jutott el. Azonban nem csak az anyagi siker miatt emlegették sokan a filmet, hanem azért is, mert 10 Oscar-jelölést kapott, amikből hatot be is zsebelt. Érdekesség, hogy korábban egy Furiosa-előzményfilmet anime formájában is mérlegelni kezdtek, de abból a projektből nem lett semmi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!