Szekeres Viktor

Folytatódhat a Szex, hazugság, video

Második részt kaphat a Szex, hazugság, video.

Steven Soderbergh egy interjúban elmondta a Flaviar-féle NightCapben, hogy megírta 1989-es drámájának, a Sex, Lies, and Videotape-nek a folytatását a karanténban töltött időszaka alatt, és abban reménykedik, hogy abból mozifilmet fejleszthet. Elmondása szerint az itthon Szex, hazugság, video címen ismert klasszikus második részének ötlete már egy ideje formálódott a fejében.

A járvány első heteiben Soderbergh egyébként igen aktív volt, hiszen nem csak klasszikusa folytatását írta meg, hanem egy általa már rég áhított regény adaptációjának a forgatókönyvét, valamint egy korábbi szkriptjét is újraírta. Természetesen egyik projektről sincs bővebb információ, mint ahogy azt sem érdemes biztosra venni, hogy bármelyik megvalósul, de természetesen esély bőven van rá.


A szkriptjéért Oscar-jelölést kapó, James Spader, Andie MacDowell, Peter Gallagher és Laura San Giacomo főszereplésével készített Szex, hazugság, video szinopszisa a következő: "A történet középpontjában a frigiditásával küszködő, gátlásos, a közös hangnemet csak pszichiáterével találó Ann áll, akinek a férje, John viszonyt folytat a nő húgával, Cynthia-val, aki mellesleg totális ellentéte a nővérének. Ebbe a nem túl idilli környezetbe csöppen bele a férfi gyerekkori jó barátja. A visszahúzódó Graham és Ann között különös kapcsolat alakul ki. A váratlanul érkezett vendéget jobban megismerve ugyanis fény derül annak szokatlan hobbijára: az impotens Graham ugyanis jelentős méretű videókazetta-gyűjtemény tulajdonosa - a szalagokra nőismerősei szexuális szokásairól készített interjúit rögzítette. A szextől undorodó Ann végre megleli korábbi életéből hiányzó szellemi társát férje barátjában, míg John Cynthia-ban talál szexuális partnerre."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    A két csaj még jól tartja magát, de a srácok eléggé "megváltoztak"...