Szekeres Viktor

Rendezőt kapott a Bright 2

Végre biztató hírek a Bright folytatásáról.

Majdnem napra pontosan két éve számolhattunk be arról, hogy Evan Spiliotopoulos írhatja meg a Bright folytatásának forgatókönyvét. Spiliotopoulos Max Landist váltotta volna, aki az első részt írta és kitalálta magát az univerzumot, azonban kreatív nézetkülönbségekbe bonyolódott a rendezővel, David Ayerrel, aki az akkori tervek szerint szintén visszatért volna, miképp a két főszereplő, Will Smith és Joel Edgerton is. Nos, azóta már teljesen más felállásról beszélhetünk, mert egyrészt már T.S. Nowlin a szkript birtokosa, másrészt pedig Louis Leterrier-t szemelték ki rendezőnek.

Az alternatív világos, napjainkban játszódó fantasy a Netflix első nagyobb filmes franchise-a lett azzal, hogy berendelték a második részét. Azt nem tudni, hogy hányan látták a filmet, erről csak felmérések vannak, amik mintákon alapulnak, nem hivatalosak, de a szolgáltató elmondása szerint 2017. év végéig a Bright produkálta minden idők legnagyobb filmes nyitónézettségét a kínálatukból, megelőzve ezzel Adam Sandler némelyik korábbi filmjét.

A nagy kérdés, hogy a folytatás mennyivel lesz nagyobb szabású, mint az első rész, amit effektíve mindössze 40 millió dollárból forgattak - a 90 milliós költségvetés nagyobb részét ugyanis a készítőknek és a közreműködőknek fizetett gázsi tette ki, ugyanis a Netflixes modell miatt itt nem lehet részesedni a mozis nyereségből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!