Szekeres Viktor

Tényleg Star Warst fog rendezni Taika Waititi

Hivatalossá vált Taika Waiti részvétele a Csillagok háborúja-franchise-ban.

A The Hollywood Reporter januárban szellőztette meg, hogy a Disney megkereste a JoJo Nuyszi révén Oscar-jelölést kapó Taika Waititit egy Csillagok háborúja-film elkészítésével. Nos, mindez most már hírként kezelhető, ugyanis hivatalos megerősítést nyert az értesülés, Waititi valóban Star Warst fog rendezni, mely filmnek a forgatókönyvét is ő írhatja meg Krysty Wilson Cairns közreműködésével.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy ez mozifilm lenne vagy csak egy, a Disney+-ra tervezett tévéfilm, de az biztos, hogy az új-zélandi filmestől nem áll annyira távol az univerzum, hiszen nemrég dolgozott a The Mandalorian első szezonján, sőt, még szerepelt is benne.

A fentiek érdekessége, hogy miközben azt tapasztalhattuk, hogy a Disney engedett a legnagyobb rajongók kérésének, és visszavett a Star Wars-filmek gyakoriságából (a hardcore rétegnek, érthető módon, sok volt az évi egy film), elég sok hír jött arról, hogy kik fognak újabb epizódokat rendezni. Először Dan Benioff és D.B. Weiss kapott egy trilógiára lehetőséget (ők azóta kiszálltak), majd Rian Johnson kezdett el dolgozni egy új, 3 részes sagán, és végül Kevin Feige is fejleszteni kezdett egyet. Nemrég pedig J.D. Dillard kezdhetett el dolgozni egy titkos filmes projekten.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • peterx #1
    Lassan már én is Star Wars filmet fogok rendezni..