Szekeres Viktor

Ismét infók a Szemfényvesztők 3-ról

Jon M. Chu is megnyilvánult a Now You See Me 3 kapcsán.

Elég régóta van tervbe véve a Szemfényvesztők, azaz a Now You See Me 3. része, azonban egy hónapja Jesse Eisenberg, a főszereplő elmondta, hogy konkrétum továbbra sincs a folytatás kapcsán, ő is csak annyit hall vissza a kollégáitól, hogy "állítólag dolgoznak valamin a producerek", de semmi olyat nem hallott, ami bizakodással töltené el. És aggódik is, mert szerinte egy idő után felesleges lesz elkészíteni a filmet, ugyanis a nézők sem fognak érdeklődni iránta..

Nos, a rendező-producer, Jon M. Chu a napokban elmondta a ComingSoon.net-nek, hogy egyelőre valóban az a hír, hogy nincs hír, konkrétan 2017 óta nem hallott semmit a film folytatásáról. Akkor ugyanis elkészült egy elfogadható forgatókönyv a következő részhez, azonban arra nem akarták összecsődíteni ismét a színészgárdát, szerették volna, hogy valóban nagyon jó a szkript. Ezért leadták azt a Lionsgate-nek, hogy kivárják, mi történik, hátha újraíratják, azonban azóta mintha elhalt volna a stúdió ölében a projekt.

Mint ismert, a 2013-as első rész az akkori nyár meglepetés sikere volt Amerikában 118, a világ többi részén pedig 234 millió dollárig jutott el 75 milliós költségvetésből. A nyilván drágább folytatás pár éve hazájában 65 millió dollárt hozott csak, nemzetközileg azonban felülmúlta az elődöt, Amerikán kívül összesen 270 millió folyt be a mozik kasszájába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!