Szekeres Viktor

Újabb filmeket száműznek idő előtt a nézők otthonába

A Call of The Wild és a Downhill is lakossági forgalmazásba kerül idő előtt.

Nemrég derült ki, hogy a Disney a tervezettnél jóval hamarabb engedi lakossági forgalmazásba a Jégvarázs 2-t, a Universal stúdió pedig három filmjét (Emma., A láthatatlan ember, The Hunt) teszi elérhetővé kölcsönzésre már ezen a héten. Ezek után a Warner is előrukkolt a saját ajándékával, hiszen A Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), a Ben Affleck-féle The Way Back, a Just Mercy valamint a Guy Ritchie-féle Úriemberek már e héten elérhetővé válik on-demand platformon. És a sor csak folytatódott.

Általában 90 napos a mozis és a lakossági forgalmazás közötti ablak, és most már tényleg egy ujjunkon megszámolhatjuk azon idei mozifilmeket, amik még nem válnak elérhetővé a nézők otthonaiban. Délutáni hírünkben három címet említettük ezek között, de most kiderült, hogy pénteken a Harrison Ford-féle A vadon hívó szava is megvásárolható és kölcsönözhető lesz, valamint Will Ferrell új filmje, a Downhill is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kvp #1
    Mivel a mozik bezartak, ezert igazabol nem igazan maradt mas valasztasuk, ha barmilyen bevetelt is szeretnenek latni. Ha hosszutavon igy alakul, akkor lehet 1-2 mozis bemutato utan (ami kell az oscarhoz) egyenesen mehetnek a netes kolcsonzokbe az uj filmek.