Szekeres Viktor

Vannak filmek, amiket tovább forgatnak

Timur Bekmambetov vertikális filmjének forgatása nem áll le.

Timur Bekmambetov, orosz rendező nem áll le filmjének, a V2. Escape From Hellnek a forgatásával. Februárban derült ki, hogy Bekmambetov elkezdett dolgozni az első, vertikális blockbuster mozin, azok után, hogy az igencsak innovatív, teljes egészében számítógépes és mobilos felületeken játszódó Unfriended és Searching kevés pénzből hatalmas anyagi sikert aratott.

A rendező minimális szociális kontaktussal, a technológia révén próbálja abszolválni a forgatást, még akkor is, ha a szentpétervári munkálatok során például pénteken egy nagy légicsatát kell rögzítenie. Ezt úgy oldja meg, hogy főszereplőjét, Pavel Priluchnyt egy pilótakabinba dugja és LED-falakkal szimulálja körülötte az eseményeket, a War Thunder című videójátékból vett jelenetekkel. Minden mást utólag fognak vizuális effektek révén a felvett anyagokhoz adni.

Más felvételeket, amik több színészt is érintenek, természetesen közösségi felületeken keresztül fognak rögzíteni, hiszen a film formátuma erre lehetőséget ad. Bekmambetov ezeket távolról fogja rendezni a Microsoft Teams kollaborációs platform segítségével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!