Szekeres Viktor

Elkészül a Kerge kacsák-tévésorozat

Újabb kedvelt mozifilmből lesz tévésorozat.

November 12-én indult el Észak-Amerikában, valamint Hollandiában a Disney digitális szolgáltatása, a Disney+, amely a tervek szerint 2021-ban itthon is elérhetővé válik. A havi 7 dolláros előfizetői díjért követhető szolgáltatáson idővel az összes Disney-film elérhető lesz, s ezek mellett évi néhány olcsóbb saját filmmel és pár sorozattal is előrukkolnak majd. A platform sorozatos vonatkozásban előszeretettel fog nyúlni korábbi filmes IP-ihez, és most a Mighty Ducks került sorra.

2018-ban már írtunk arról, hogy tévésorozatot terveznek készíteni a Mighty Ducks-mozifilmek alapján, az ABC Signature Studios részvételével. Az itthon Kerge kacsák címen ismert filmekben Emilio Estevez volt a főszereplő, és a 10 részes berendelést kapó szériában ő is szerepelni fog, a partnere pedig Lauren Graham lesz. További szereplők: Brady Noon, Swayam Bhatia, Taegen Burns, Julee Cerda, Bella Higginbotham, Luke Islam, Kiefer O’Reilly, Maxwell Simkins és De’Jon Watts. Ami a legfontosabb, hogy az eredeti film írója, Steve Brills fogja készíteni a szériát.

A film szinopszisa a következő volt: "Gordon Bombay, a sztárügyvéd a győzelem érdekében apró csalásokra is képes. Egy közlekedési kihágás ürügyén főnöke szabadságolja, és közmunkára küldi egy iskola jégkorong csapatához. Gordon a szedett-vedett léha társaságot a saját eszközeivel próbálja sikerre vinni, ám a gyerekek fellázadnak. A könyörtelen ügyvéd kénytelen új módszerhez folyamodni, és visszaemlékezni gyermekkori önmagára, amikor a hoki volt minden álma. Akkori edzője, Reilly azonban derékba vágta ígéretes sportkarrierjét és a rutinos edző most is hasonló akcióra készül."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!