Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Disney+ következő nagy dobásnak szánt filmje

Újabb Disney+-filmet mutatnak be nemsokára.

November 12-én indult el Észak-Amerikában, valamint Hollandiában a Disney digitális szolgáltatása, a Disney+, amely a tervek szerint 2021-ban itthon is elérhetővé válik. A havi 7 dolláros előfizetői díjért követhető szolgáltatáson idővel az összes Disney-film elérhető lesz, s ezek mellett évi néhány olcsóbb saját filmmel és pár sorozattal is előrukkolnak majd. A Disney+ első saját gyártású filmje a Susi és Tekergő élőszereplős változata volt, majd jött a szánhúzó kutyás, igaz történetes Togo Willem Dafoe főszereplésével - előbbi 6,3, utóbbi 8,1-es értékeléssel bír az IMDb-n, ami kifejezetten biztató.


A következő Disney+-film a Timmy Failure: Mistakes Were Made lesz, aminek a remek előzetes fent nézhető meg. A Stephen Patsis Ciki Miki-regényein alapuló alkotást Tom McCarthy a regényíró és saját szkriptje alapján, a főszereplők Winslow Fegley, Ophelia Lovibond, Craig Robinson, Kyle Bornheimer, Chloe Coleman és Wallace Shawn lesznek.

Az itthon Ciki Miki 1. - Becsúszott pár hiba címen megjelent könyv fülszövege a következő: "Na jó, essünk túl az uncsi dolgokon! A nevem Ciki. Ciki Miki. A könyv, amelyet kezedben tartasz, nyomozói pályafutásom hiteles összefoglalása. Az üzlettársamat Totálnak hívják. Az elején Totál meglehetősen szorgosnak és megbízhatónak mutatkozott, így hát bevettem társnak a céghez. Mint kiderült, a szorgalom és a megbízhatóság csak kamu volt. A jegesmedvék hajlamosak az ilyesmire. Nem szívesen beszélek a dologról. Na és hagyjuk azt a változtatást is, amibe a nyomozóiroda nevét illetőleg belementem. Most így néz ki az apróhirdetésben:
TOTÁL CIKI RT.
(A NÉV ELLENÉRE MEGBÍZHAT BENNÜNK.)
A sorozat első kötetében megismerhetitek Ciki Mikit a világ legkülönlegesebb detektívjét, aki mindössze kilencéves, és a társa nem más, mint egy Totál nevű jegesmedve. Kövessétek a TOTÁL CIKI Rt. nyomozásainak történetét, és a napi „nevetésadag” garantáltan meglesz!
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!