Szekeres Viktor

A Netflix megszünteti egyik legdrágább sorozatot

Véget fog érni A korona.

A Netflix bejelentette, hogy bekért még egy 5. évadot A korona (The Crown) című szériájából, azonban azzal a szezonnal befejezetté is nyilvánítja a szériát, mely a maga idejében minden idők egyik legdrágábbjának számított, de manapság, amikor az AppleTv+ 15-18 millió dollárt költ egyes sorozatainak (See, The Morning Show, For All Mankind) epizódjaira, ez már közel sem mondható el. Az 5. évadban Olivia Colmantől Imelda Staunton fogja átvenni Erzsébet királynő szerepét.

A sorozat a The Audience (Az audiencia) című színdarab alapján készül, s azt A királynő című, Oscar-jelölt film írója, Peter Morgan jegyzi. A készítő eredetileg hat évadot, összesen 60 részt tervezett írni a sorozatból, azonban ez így már nem fog megvalósulni. A sorozat nemcsak a királyi család életét, hanem a brit belpolitikát is bemutatta, elsősorban azokra az eseményekre koncentrálva, amelyek nagy hatással voltak a 20. század második felének Nagy-Britanniájára, de sokszor a világ történéseire is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #1
    Így a harmadik évad után soknak is éreztem erre még további hármat rátenni. 2 az teljesen rendben van, a 2000-es évek elejével be is lehet fejezni.