Szekeres Viktor

Jim Carrey benne lenne egy Maszk-folytatásban

Jim Carrey szívesen lenne ismét Maszk, de...

A The Mask, azaz A maszk Jim Carrey egyik emblematikus filmje, a színész a minap azt nyilatkozta, hogy szívesen folytatná az annak idején nagyon népszerű képregény-adaptációt, mely többek között Golden Globe-jelölést is hozott neki. Igaz, ennek lenne egy feltétele.

A Sonic-mozifilm promózása közben Carrey a ComicBook.com-nak elmondta, hogy ő nem folytatásokban vagy hasonlókban gondolkodik, hanem számára sokkal fontosabb a filmrendező személye. Így csak azért nem lenne benne egy A maszk 2-ben, hogy legyen második rész, viszont, ha olyan filmes állna a projekt mögé, aki megihleti és kihívásokat támaszt, aki "őrült látásmóddal" bír, akkor nem mondana nemet.

Az 1994-es fantasy-komédia még mai mértékkel is nagy sikernek számítana, így el lehet képzelni, hogy 26 éve mit jelentett az amerikai 120 milliós bevétel, amit az Amerikán kívüli mozik további 232 millióval egészítettek ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #2
    "A CGI maszk majd megoldja szerintük az ember hiányát. "
    na én is ettől félek. Anno Carrey amikor grimaszolt az nem cgi volt. (leszámítva azokat amiket ember nem tud megcsinálni: kiugró szemek, meg leeső áll stb..). Viszont azóta sem volt egy olyan komikus sem aki csak 1%-ban meg tudta volna őt közelíteni ilyen téren. Szóval esélyes, hogy cgi lesz benne. Nem is kevés.
  • Zoliz #1
    Igaz Carrey már nem lenne olyan fiatal és dinamikus amiért szerettük.
    A CGI maszk majd megoldja szerintük az ember hiányát. Meglátjátok.