Szekeres Viktor

Agent Smith nélkül készül a Mátrix 4

Nem lesz benne Hugo Weaving az új Mátrixban.

Időpont-egyeztetési gondok miatt Hugo Weaving nem térhet vissza a Mátrix folytatására Smith ügynökként. A színész a Time Out-nak adott interjújában elmondta, hogy kapott felkérést a szerepre, ami előtt egy másik ajánlat is érkezett számára (a The Visit című film kapcsán), két hónap alatt nagyjából ki is logikázták, hogy tudja a két filmet egyszerre leforgatni, azonban végül Lana Wachowski visszatáncolt, mondván nem fognak működni a megbeszélt dátumok.

Mint az már kiderült, Yahya Abdul-Mateen II lesz a Mátrix negyedik részének egyik kiemelt szereplője Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss mellett, akik vissza fognak térni az eredeti trilógiából. Arról természetesen nem tudunk, hogy milyen karaktere lesz az Aquamanből és a Miből ismert színésznek, akit nemsokára a Kampókézben is láthatunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nlght #8
    A watchowskik betegek. A matrix sztoriját meg a Shadowrun univerzumból koppintották. Ennek ellenére az első rész nálam top3-ban van.
  • Ellaberin #7
    Itt most nem a karakter elhagyásáról van szó, csak a színész mellőzéséről. A karakterét bárki eljátszhatja majd, ha a rendezők, írók még is szeretnék szerepeltetni magát a karaktert.
    Keanu és Moss viszont már másabb kérdés, de ide venném még Fishburne-t is. Ők nélkül - nekem - tényleg nem lenne az igazi. Valahogy olyasmi lenne, mint a Men in Black legutolsó része, amit jobb is lenne elfelejteni(én már igazából azt se tudom miről szólt, mi történt benne XD ).
    Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2020.01.23. 11:52:43
  • Zoliz #6
    Pontosan. A történet sokkal nagyobb volumenü minthogy pár emberhez kössék. Igaz NEO az Isten-Jézus megtestesitője, Smith meg az antikrisztus. Nem mintha bigott keresztény volnék, csak valamihez kell viszonyitani.
  • Jawarider #5
    Kár mert hozzátartozik a Mátrix világához.
  • Ellaberin #4
    Na pont a Mátrixban nincs semmi jelentősége, hogy ki játsszon egy karaktert. Ahogy emlékezhetünk is rá amikor az Orákulum megszemélyesítője elhunyt még a folytatás előtt kb. egy mondatban lett megmagyarázva, hogy miért néz ki másképp már a következő részben. Szóval az, hogy Smith ügynököt nem az előző három rész színésze játssza teljesen irreleváns, legyen az folytatás, előzmény vagy bármi.

    Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2020.01.22. 20:08:09
  • zetortraktor #3
    Mindig színészek miatt alakítják a végeredményt. Általában akkor, amikor szerződtetik őket, jobban rájuk írják, de az ellenkezője is előfordul.

    Szakmázzunk egy kicsit, bár ez annyira nem bonyolult. Ezek fregoliszkriptek, az ilyesmi szinte mindig előfordul. Amikor írják a szkripteket, akkor még nincsenek meg a színészeik. Pontosan tudják, hogy ha nem tudják megszerezni valamelyiket, akkor kell B-tervnek lennie. Itt valószínűleg az a B-terv, hogy a Smith nevet Jones-ra cserélik. A világ legkönnyebb dolga egy visszatérő szereplőt egy újra írni, hiszen jó eséllyel csak egy felvezető jelenetet kell átírni, valamint esetlegesen pár visszautaló dialógot.

    Jelen esetben, amikor komolyabb karakterről nem lehet beszélni, egy Smith simán helyettesíthető bárkivel, aki hasonló funkciót tölt be.
  • wraithLord #2
    Szerintem annyira nem volt esszenciális, ha pont az egyik Wachowski fújta le, hogy mégsem jók az egyeztetett időpontok.