Szekeres Viktor

Jól halad a Holnap határa 2 - itt a képi bizonyíték

Dolgoznak az Edge of Tomorrow 2-n.

Doug Liman igen aktívan dolgozik A holnap határa, azaz az Edge of Tomorrow második részén, azonban a forgatás előtt még megfelelően fel kell vázolni a nem egyszerű szerkezettel bíró film idővonalát, s ennek érdekében több táblát is fel kell használni, ahogy azt a rendező az Instagramjára kitett fotójával is illusztrálja.


A korábbi hírek szerint a film nem egyszerűen csak folytatás lesz, hanem egyben előzménytörténet is. Sőt, Liman korábban kiemelte, hogy csakis ilyen megközelítésű második részbe ment bele. Illetve azért is, mert elmondása szerint ez az új történet sokkal, de sokkal jobb, mint az első film sztorija. A rendező egészen addig merészkedett, hogy kijelentette, hogy a folytatás forradalmi lesz és teljesen meg fogja változtatni a folytatások készítésének módját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Yagami #11
  Te faszkalapos...tényleg nem unod még unásig ismételgetni a demagóg majomságodat? :D Már 10 éve (vagy több) nyomod ezt a copy-paste ökörséget, tényleg egy legalja troll vagy :D
  Az a sejtésem, hogy anno ezt valahonnan átvetted, aztán azóta is ezt dobálgatod be, teljesen erőltetett módon. Szánalom vagy a köbön, ha már személyeskedni szeretsz ugye. Faszér' nem haltok már ki a bolygóról...
  Utoljára szerkesztette: Yagami, 2020.01.23. 00:15:24
 • Sequoyah #9
  Olvasd el a cikket, epp errol van szo hogy hogyan irjak...
 • kalapos01 #8
  Vagy nem lesz izzadságszagú, hanem kreatív. Ez a másik lehetőség.

  Nyilván nem előzmény lesz akkor, de... egy nagyon érdekes problémát vetettél fel. Tökéletesen érthető, hogy nem érdekel egy második film. Tiszta sor. Ergó a környékére sem fogsz szagolni a filmnek. A kérdés az, hogy vajon fizikai vagy lelki fájdalom ezek után számodra az, hogy létezni fog a film? Miért számít bármit is? Lesz pár (kevés? sok? nem tudom) ember, akit érdekel majd, akik örülni fognak, hogy megnézhetik, és egy részük (kisebb? nagyobb? nem tudom) szeretni is fogja. De téged mindez hidegen fog hagyni. Valóban ennyire zavar olyasminek a létezése, ami nem is érdekel?

  Real talk. Miért a fogyasztó (jelen esetben egy ember a 7-8 milliárdból) akarja megmondani, hogy egy kreatív (mondjuk egy író) mit valósítson meg? I mean WTF, ez kicsit szereptévesztő. Te a fogyasztásoddal szavazol, de hadd hozzon létre bárki, amit akar. (Arra most nem térek ki, hogy fel sem merül benned, hogy valami piszok jó is lehet, amit kitalálnak annak ellenére, hogy te nem tudnál valamit kitalálni rá.)
 • hypno #7
  Ez most komoly?

  Csináltak egy filmet, ami teljesen kerek, lezárt, és bár az "idétlen időkig" zsenialitásához nem ér fel, alapvetően teljesen rendben van.
  Erre most akarnak egy izzadságszagú második részt? Ráadásul úgy hogy az előzményeket gyakorlatilag már elsütötték, hiszen a narrátor szépen elmondja, hogy hogyan mi történt korábban.
 • Zoliz #6
  A regény se érdekel csak az, hogy az első film kiemelkedően jó ötletre épült.
  Ha csak Ritáról szól akkor meg se nézem, mert akkor nem érdekel már. Nem vagyok kiváncsi a Ritákra.
 • Ender Wiggin #5
  este meg jön a takarítónéni és felbassza az agyát, hogy így telefirkálva hagyták a táblát és fogja a szivacsot...
 • grobs #4
  Az eredeti regény egy egyszerű akció kavalkád volt. Amikor a végén kicsit megálltak, és lelkiztek azonnal bealudtam rajta. Egyébként se egy időtálló mű. A regénynek teljesen más a vége (meg az eleje, és a közepe is) mint a filmnek (nyilván). A regényben egy idegen faj úgy terraformál bolygókat, hogy egy primitív fajt mutál a távolból, és az átalakítja ("megfertőzi") a bolygót, hogy nekik élhető legyen. A földön ezek a "mimic"-ek tengeri csillagok.

  Egy előzmény film csak Ritaról szolhat, vagy arról, hogyan szedik szét az embereket az idegenek. Rita az egyetlen akire rárobbant (Keiji előtt) egy "mainframe". Minden más egységet az idő huroknak köszönhetően a "mainframe"-ek szétszednek.
 • Zoliz #3
  Az eredeti sztroriból rosszat nem lehet kihozni, mert zseniális.
  Remélhető nem bonyolítják el annyira mint az Eredet-ben, mert nagyon agyalnak a kép szerint. Ez a film látványos akció volt rendkivül eredeti ötlettel, nem kéne elb*szni ahogy Hollywoodban manapság szokták.
 • BladeW #2
  ...ami egy 2004-es könyv alapján készült. Ettől függetlenül én is kíváncsi vagyok milyen sztorival tudnak előrukkolni.
 • BaleniX #1
  "A korábbi hírek szerint a film nem egyszerűen csak folytatás lesz, hanem egyben előzménytörténet is"
  Az első rész az All You Need is Kill manga alapján készült, persze jelentős módosítással, de most mi alapján fogják a történetet megírni?