Szekeres Viktor

Elkezdődött az új GI Joe-film forgatása - itt a bizonyíték

Forog a GI Joe: Snake Eyes.

Míg régebben csak az bírt komolyabb hírértékkel, hogy egy film bemutatója közeleg és megérkezett az előzetese, egy ideje már az is rengeteg embert érdekel, hogy forgatnak egy filmet, és értelemszerűen a leendő nézők szeretik nézni az esetleges utcán felvett jelenetek lesifotóit és lesivideóit. Ami azonban még aggasztóbb, hogy hovatovább már az is érdeklődést kelt filmekkel foglalkozó oldalakon, ha elcsattan az első csapó, azaz elkezdődik egy film forgatása, pedig ez egyrészt végképp nem szolgál semmi plusz infóval a filmmel kapcsolatban (hiszen még értelmes kép sincs hozzá), másrészt az egyetlen lényegi információ már a hír címében is elolvasható, így értelemszerűen nem sokan kattintanak a hírre.


Tehát, ahogy a hírünk címe is mondja, elkezdődött az új G.I. Joe-mozifilm, a Snake Eyes: G.I. Joe Origins forgatása. Amire a fenti kép a bizonyíték, melyen a fő stábtagokat láthatjuk Japánban, róluk van szó: Henry Golding, Andrew Koji, Haruka Abe, Iko Uwais, Takehiro Hira, valamint Robert Schwentke, a rendező, illetve két executive producer, Jeff Waxman és Erik Howsam, valamint a kaszkadőr-koordinátor, Kenji Tanigaki. A filmben egyébként még Samara Weaving is kiemelt szerepet kapott, de ő nem volt ott ezen a japán áldásosztáson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #2
    CGI Joe...

    A második rész annyira unalmas volt, hogy az már botrányos volt.
  • Zoliz #1
    Nyugodtan egybeforgathatnák a GI Joe-t és a Power Rangerst az ázsiaiak mert senkinek nem tűnne fel annyira fantáziátlan egykaptafa mindkettő, bár utóbbiban inkább szörnyek a főellenség előbbiben szimpla diktátorok.