Szekeres Viktor

Bill és Ted - meg a gyerekeik

Új kép érkezett a Bill és Ted 3-ból.

A USA Today hozta le a fenti képet a harmadik Bill és Ted-filmből, a Bill & Ted Face the Musicból, amelyen nem csak a visszatérő Ted (Keanu Reeves) és Bill (Alex Winter) látható, hanem filmbáli lányaik is, Thea (Samara Weaving) valamint Billie (Brigette Lundy-Paine). Hivatalosan augusztus 21-ére tűzték ki a Bill & Ted 3 amerikai premierjének dátumát, miután kiderült, hogy Keanu Reeves és Alex Winter több, mint 25 év után ismét összeáll, mint Ted “Theodore” Logan és Bill S. Preston Esq. Azt egyelőre még nem tudni, hogy idehaza mikor láthatjuk először a végeredményt.

A nagy kérdés persze még mindig az, hogy a rajongókat mennyire fogja érdekelni egy történet, amelyben Bill és Ted már az 50-et tapossa, illetve azt se lehet tudni előre, hogy a mostani fiatalok, illetve az új nézők mennyire érdeklődnének egy több évtizedes széria folytatása iránt. Ugyanis a Bill és Ted zseniális kalandja 1989-es, míg a Bill és Ted haláli túrája 1991-es film.

Az elég régóta fejlesztés alatt lévő projekthez 2018-ban készült el az újabb szkript, amit az eredeti készítők, Chris Matheson és Ed Solomon jegyeztek, és ami egy Karácsonyi ének (Christmas Carol) szerű történetet vázolt fel, amiben a duó visszatekint korábbi életére, hogy ne megbánásokkal telve éljenek. A filmet Dean Parisot rendezte, az egyik producer Steven Soderbergh, és a harmadik epizódra William Sadler is visszatér a két főszereplő mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Keanu Reeves, Alex Winter és a haláli William Sadler újra együtt? Természetesen egy régi néző van. Ráadásul már én se klasszikus régi néző vagyok, csak valamikor a 2000-es években láttam először.
    Egy Wayne világa 3-nak is örülnék a régi arcokkal, úgyis rég láttam Mike Myers-t rendesen komédiázni.