Szekeres Viktor

Jöhet a Jumanji 4

Biztosra vehető, hogy lesz újabb Jumanji-film.

Még nem lett bejelentve a következő Jumanji-epizód, minden bizonnyal várnunk kell még erre, de a film sikeréből, fogadtatásából, valamint a harmadik rész utolsó jelenetéből arra lehet következtetni, hogy a gyártó stúdió el fogja készíteni a negyedik részt is. Minden bizonnyal sokak örömére.

Miután az első "újkori" film Amerikában 405, a világ többi részén pedig 558 millió dolláros bevételt ért el, a karácsony előtt bemutatott folytatás Amerikában és például itthon is sokkal jobban startolt, mint az előd, így bőven benne van az egymilliárdos globális bevétel. Jelenleg persze ez nem vehető még biztosra, elég messze jár a határtól a film, hiszen hazájában eddig 175, Amerikán kívül pedig 296 milliós bevételt produkált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sequoyah #1
    Az ebben a filmben a zsenialis, hogy a "foszereplok" (azaz Dwayne Johnson, Jack Black stb...) a jatekbeli avatarok csupan, szoval nem kell eroltetetten folytatni a korabbi film sztorijat, es visszahozni ugyanazokat a diakokat, hanem gyakorlatilag BARMI lehet a kerettortenet, BARKIK megtalalhatjak a tarsasjatekot. A vegen igyis-ugyis ugyanazon jatekbeli karakterek borebe bujnak bele.

    A lehetseges variaciok, es igy poen-forrasok szama igy gyakorlatilag vegtelen.