Szekeres Viktor

Újabb ismert arc Tom Cruise tévésorozatos-adaptációjában

Tovább bővült a Mission: Impossible 7-8 szereplőgárdája.

Februárban derült ki, hogy a Mission: Impossible 7 2021. nyarán, míg a nyolcadik rész 2022. nyarán kerülhet majd az amerikai, és feltételezhetően a magyar mozikban. az pedig korábban biztossá volt, hogy Christopher McQuarrie marad a sorozat rendezője. Egy ideje már tart is a casting, nemrég Hayley Atwell, most pedig Pom Klementieff csatlakozott a filmekhez, vagyis mindkét epizódban fel fog tűnni.

Mint láthatjuk, a Mission: Impossible című tévésorozat mozifilmes adaptációja afféle második James Bond-sorozattá kezdi kinőni magát, mondhatni itt az ideje elgondolkodnunk, hogy Tom Cruise után ki lesz a következő Ethan Hunt, mert arra mérget vehetünk, hogy a sokadvirágzását élő franchise a szupersztár kiszállása után is élni és virulni fog, és rebootot kap, mint ahogy a 007-es ügynök kalandjait is folyamatosan újraindítják sokak örömére - nem meglepő, hogy a James Bond esetében a legutóbbi reboot minden idők legsikeresebbje volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #2
    Ahogy tanult kollégám mondja :D

    Technikailag még a doctor Who-t sem rebootolták, annal ellenére, hogy volt pár évtized kihagyás :D
  • Zombee #1
    Csak szólok, hogy a James Bond igazából csak egyszer lett újra indítva, amikor Daniel Craig vette át a szerepet. A főszereplő cseréje nem jelentett reboot-ot, volt, amikor még a sztori is folytatódott.