Szekeres Viktor

Rendezőt kapott az új Robotzsaru

Elkészülhet az új RoboCop.

Sajtóértesülések szerint a nemrég a remek Little Monsterst elkészítő Abe Forsythe rendezheti meg az új Robotzsaru filmet RoboCop Returns címmel. Hogy ebből a nekifutásból lesz-e valami, azt persze nem tudni, ugyanis tavaly nyáron még arról számolhattunk be, hogy Neill Blomkamp rendezésében tér vissza a Robotzsaru az MGM stúdió produkciójában, a District 9, az Elysium és a Chappie rendezője ugyancsak RoboCop Returns címmel álmodta meg a filmet, ami egyenes folytatása lett volna az eredeti alkotásnak, mégpedig egy annak idején felhasználásra nem került forgatókönyv alapján, amit az első rész írói, Ed Neumeier és Michael Miner jegyeztek. Az ő szkriptjüket Justin Rhodes, a Terminátor-reboot és a Masters of the Universe szerzője írta át, aki most az új rendezővel egy új változaton dolgozik, megtartva a koncepciót.

A legutóbbi Robotzsaru (RoboCop) film után nem nagyon volt szó arról, hogy folytatódhatna a franchise, pedig alapvetően nem kapott rossz véleményeket az epizód, ráadásul a bevételét sem kell szégyellnie, hiszen bár az Amerikában összekalapozott 59 millió dollár nem túl erős, Amerikán kívül mégiscsak befolyt 184 millió a 100 milliós költségvetésű filmnél.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Bármit is akart kezdeni Bloomkamp az Alien-nel, az csak jobb lehetett volna, mint a Covenant. A Prometheus-t még elnéztem Scott-nak, az végülis egész jó volt, tulajdonképpen kár volt kicsit is az Alien-hez kapcsolni. A Covenant-ra már nincs mentség, az egy fospermet.
  • Jawarider #4
    Aztán baba legyen!!
  • scagnetti #3
    Az Alien projektjét ellehetetlenítette Scott, most meg ebből túrták ki. Miért van olyan érzésem, hogy Bloomkamp-et ki akarják szorítani hálivúdból?
    Pedig a csávóban lenne potenciál.
    A Chappie-t elnézem neki, mert az nagyon rosz volt. A District 9 nagy kedvenc, az Elysium se miatta lett csak közepes. A független kisfilmjei közül, van amelyik jobb mint egy egész estés film.

  • Zombee #1
    243 milliós összbevétel egy 100 milliós filmnél úgy, hogy abból csak 59 jött Amerikában... jó, feltehetően pozitív a mérleg, de nem hiszem, hogy az MGM, ami nemrég még csőd szélén állt, pont így tervezte. Persze az a film nem érdemelt többet, kimondottan gyenge film volt, alacsonyabb szórakoztatási faktorral, mint az amúgy igen pocsék 3. rész.