Szekeres Viktor

Folytatódik a TV2 extrém valóságshow-ja

Ismét lesz Exatlon Hungary.

Nem döntött nézettségi rekordokat tavasszal az Exatlon, de TV2-es szinten korrekt számokat hozott, márpedig a csatorna számára ez nagy kincs, főleg azért, mert egyrészt napi realityről van szó, másrészt pedig mert 2, olykor 2,5 órányi főműsoridőt is le tudtak fedni a műsorral. Épp ezért nem is meglepő, hogy 2020-ban ismét lesz Exatlon Hungary.

A játékban két csapat versenyez egymás ellen: civil játékosok csapnak össze sportos hírességekkel, akik a csatorna tájékoztatása szerint lehetnek olimpikonok, jelenlegi és egykori sportemberek, vagy éppen kiemelkedően fitt sztárok. Természetesen mindannyian csak alapos orvosi vizsgálat és állapotfelmérés után utazhatnak el életük kalandjára, "a világ egyik legkeményebb versenyét" teljesíteni. Az Exatlon bajnokára a küzdelem végén többmilliós nyeremény vár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Andrevv #2
    A műsör jó lenne ha a játékokra koncentrálnának, de ahányszor belenéztem, egyfolytában a lelki szarságaikról témáztak és jóformán semmi sem történt. Unom az ilyen valóvilág/bigbrother/éjjelnappal agysorvasztó baromságokat.
  • Ellaberin #1
    Kb. két adásba néztem bele... Azon nem csodálkozok, hogy a TV2-nek ez számít húzónévnek, mivel csodálatos érzékkel nyúlnak mellé a műsoraik 99%-nak :P