Szekeres Viktor

Bad Boys és az új, magyar nyelvű előzetes

Magyarul beszél Will Smith és Martin Lawrence a BB3 friss trailerjében.

Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk lesz a magyar címe az új Bad Boys-epizódnak, melynek második előzetese és szinkronizálásra került, és lejjebb meg is nézhető a végeredmény. A filmre visszatér WIll Smith és Martin Lawrence, a rendező pedig Adil El Arbi és Bilall Fallah volt. Azt mondanunk sem kell, hogy Hollywood nem most fordul először sikeres európai rendezőkhöz, ha egy közönségfilmet kell rendezni, s a belga duó mindenképp nagyon izgalmas választásnak ígérkezik, hiszen korábbi munkáik között ott van a nagy sikerű, 2015-ös thriller, a Fekete, de ők rendezték az Image-et is, valamint a Patsert.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig az életközépi válsága mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét. És ez az albán valami különlegeset ígér nekik – és Miami újra a feje tetejére áll.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!