Szekeres Viktor

Előzetest kapott az új Spongyabob-mozifilm

Ilyen lesz a Spongyabob 3.

Már 2015-ben, a második SpongyaBob-mozifilm bemutatása idején írtunk arról, hogy harmadik részt fog kapni a sorozat, 2018-ban pedig arról, hogy biztosra vehető a projekt, amiről azonban azóta elég kevés hírt lehetett hallani. Mostanáig. Ugyanis megérkezett a The SpongeBob Movie: Sponge on the Run első előzetese.


A Paramount stúdió július 17-ére tűzte ki az amerikai premier időpontját, amit később május 20-ára hoztak előre. Három éve még arról volt szó, hogy az élőszereplős-animált hibrid Ki a vízből! szinte teljesen animált folytatását ismét csak Paul Tibbitt rendezheti meg, azonban végül Tom Hill, az első rész rendezőjének részvételével fejlesztették a projektet, aminek a forgatókönyvét Jonathan Aibel és Glenn Berger írta.

A 2004-ben bemutatott The SpongeBob SquarePants Movie 30 millió dollárból Amerikában 85 milliós bevételt hozott, míg Amerikán kívül 55 milliósat. A folytatás, a 2015-ös The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water pedig már 163 millióig jutott el hazájában, és nemzetközileg is hozzá tudott tenni nagyjából ugyanennyit a bevételhez. Igaz, az a film már 74 millió dollárba került.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!