Szekeres Viktor

Playmobil-film: itt az új szinkronos előzetes

Ha már nincs új LEGO-film, jó lesz a Playmobil is.

Itthon szeptember 26-án kerül bemutatásra a mozikban a Playmobil: A film (Playmobil: The Movie), aminek eredetijében olyanok hangját hallhatjuk, mint Gabriel Bateman, Anya Taylor-Joy, Jim Gaffigan, Daniel Radcliffe, Meghan Trainor, Adam Lambert és Kenan Thompson. Itthon azonban szinkronnal lesz megtekinthető az animáció, íme az új, magyarul beszélő előzetes hozzá.


A film hivatalos, magyar nyelvű szinopszisa a következő: "Mikor Marla öccse, a szeleburdi Charlie az emberek világából hirtelen átkerül a PLAYMOBIL® varázslatos világába, a kötelességtudó Marla utánaered, hogy hazahozza.
Játékfigurává válni már önmagában is nagy kaland, de még inkább az egy olyan helyen, ahol minden sarkon újabb ismeretlen világ vár ránk.
Szerencsére a lány gyorsan új barátokra tesz szert a nagydumás kamionsofőr Del, a jóképű titkosügynök, Rex Dasher, valamint egy melegszívű robot és egy különc tündérkeresztanya személyében, akik segítenek neki eligazodni a játék útvesztőjében.
A különleges kalandokon keresztül Marla és Charlie is megtanulják, hogy mindegy, hogyan alakul az élet, ha eléggé hiszel magadban, bármit elérhetsz!
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!