Szekeres Viktor

A Netflixre érkezik a Beverly Hills-i zsaru 4

A Netflix megvette a BHZs4-et.

Pár hete írtunk arról, hogy végre elkészülhet a Beverly Hills-i zsaru (Beverly Hills Cop) tervezett folytatása, a negyedik rész, most pedig arról számolhatunk be, hogy az a Netflixre fog érkezni, ugyanis a jogtulajdonos, a Paramount Pictures eladta a jogokat egy film, valamint egy folytatásra való opció erejéig a digitális platformnak. A főszereplő pedig természetesen Eddie Murphy lesz, akinek legutóbbi filmjét, a nagyszerűen sikerült A nevem Dolemite-ot is a Netflix mutatta be.

A Beverly Hills Copot még 1984-ben mutatták be a mozik, és a film már több, mint 30 éve 234 millió dolláros amerikai bevételt produkált, melyet 82 milliós Amerikán kívüli összeg egészített ki. A 87-es folytatás már csak 154 millióra volt képes belföldön, azonban a nemzetközi sikere nagyobb volt, összesen 146 millió dollár folyt be a mozik jegypénztáraiba. A bukó harmadik rész 1994-ben 43, illetve 77 millió dollár bevételt termelt Amerikában, illetve Amerikán kívül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #3
    Érdekes az utolsó hír, amit láttam erről azt írta, hogy a Netflix berendelte a Beverly Hills-i zsaru negyedik és ÖTÖDIK részét. Ezek szerint arra a bizonyos életrajzi filmre nem csak stand-up műsorok ígéretével kapott pénzt. Szerény véleményem szerint új, friss vígjátékokat kellene inkább forgatnia, teszem azt Arsenio Hall-al.
    Hopp, most nézem az Amerikába Jöttem 2 már útógyártásban van. :D
  • Zoliz #1
    Az a különbség 1984 és 2019 között, hogy akkor az emberek szerették azt a filmet, ma meg broadcastolják szinte mindenhová, hogy szeressék. Elárulom nem fogják és semmi esély rá, hogy évek múlva emlékezni fognak rá.