Szekeres Viktor

Kiderült, milyen hosszú lesz a Stranger Things új szezonja

Nyolc részes negyedik szezonra kell számítanunk a Stranger Things esetében.

Januárban kezdődik a Stranger Things negyedik szezonjának a forgatása, ami azt jelenti, hogy legalább nyárig fog tartani. A sajtó úgy értesült, hogy ez az új évad, amihez négy új szereplő csatlakozik, ismét csak 8 részt fog tartalmazni, akárcsak az első és a harmadik szezon, így a második etapnak a kilenc részét nyugodtan kezelhetjük anomáliának.


A 4. évados bejelentéshez tartozó fenti videóban a “We’re Not In Hawkins Anymore” felirat is megjelenik, ami alapján arra is lehet következtetni, hogy nem Hawkins-ban fog játszódni a sztori. Az évad berendelését egyébként leginkább annak lehet köszönni, hogy a Netflix sorozatokat fejlesztésére szóló több éves szerződést kötött a szériát jegyző Duffer-testvérekkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #4
  Igen, természetesen az. Vagy te hivatalosnak vélted? (Bár én azt írtam, hogy "újságírói értesülés vagy pletyka".)

  De nyugi, én csak segíteni akarok neked hírt értelmezni, hogy a jövőben ne érjenek kellemetlen meglepetések. A másik lehetőség az lett volna, hogy nem szólok és boldog tudatlanságban hagylak. Ilyenkor nyilván az ember eldönti, hogy elfogadja-e a segítséget, vagy tévedhetetlennek hiszi magát és elkezd pattogni. Ez habitus kérdése.

  Az, hogy ezt linkeled, azt jelzi, hogy nem tudsz. Elmondom, hol csúszol el: az IndieWire cikk a TvLine-ra hivatkozik. Szóval, ha linkelni akarsz, akkor nem egy másodlagos forrást kell. A TvLine cikkben ezt olvashatod: "Netflix declined to comment" - vagyis az infó nem hivatalos, csak értesülés, valaki úgy tudja. Ha innen vetted a januárt és az augusztust, akkor ugyancsak láthatod, hogy újságírói infó, illetve, hogy az augusztust "most likely" kitétellel írják, azaz csak abból indulnak ki, hogy az előző évadot is 8 hónapig forgatták.

  A lényeg - és most leírom, amit az előző kommentemben: "nincs semmilyen hivatalos bejelentés arról, hogy mikor forgatják", illetve "attól, hogy valamit valahol olvasol, az nem feltétlenül van úgy."

  Nagyon szívesen.
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.11.08. 13:10:20
 • kandella #3
  Ez egy pletyka? https://www.indiewire.com/2019/10/stranger-things-4-release-question-production-1202184986/
  Amúgy meg keress magadnak egy csajt, a hozzászólásod stílusa alapján az hiányzik most neked.
 • zetortraktor #2
  Ez olyannyira nem régi hír, hogy nem is hír. Mint ahogy nincs semmilyen hivatalos bejelentés arról, hogy mikor forgatják. Komolyan azt hiszed, hogy a Netflix ilyeneket kihirdet. Jézusom. Pont az ilyen hiszékeny emberek miatt tart itt a fake news jelenség. Vannak, akik nem tudják megkülönböztetni a hírt az újságírói értesüléstől vagy a pletykától.

  Emészd: A Stranger Things évad hossza nem hír. A Netflix nem erősít meg ilyesmit. Ezt sem tette.

  És most a SOKK. Figyelj: attól, hogy valamit valahol olvasol, az nem feltétlenül van úgy.

  (Ettől még az évad ennyi rész lesz és akkor fog forogni, amikor írod, csak az efféle hiszékenység nagyon aggasztó....( "ez már elég régi hír", jézusom...
 • kandella #1
  Ez már elég régi hír. A "legalább nyárig fog tartani" pedig szintén rendelkezik hivatalos bejelentéssel: a forgatás januártól augusztusig van ütemezve.