Szekeres Viktor

Még jobb lett a Charlie angyalai új előzetese

Új trailert kapott a Charlie angyalai is.

Az új Charlie angyalai-mozifilm főszereplője Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska lett. A filmet A tökéletes hang 2 rendezője, Elizabeth Banks készíthette el mégpedig saját és Jay Basu forgatókönyve alapján - ők Doug Miro és Carlo Bernard szkriptjét írták át, aki pedig Evan Spiliotopoulos változatát polírozta. Íme a film legújabb trailerje.


Mint ismert, a tévésorozat akciófilmes 2000-es feldolgozásai McG rendezésében 125 millió dolláros amerikai bevétel mellett 139 milliós Amerikán kívüli bevételt könyvelhetett el. A sikeres bemutatkozást egy csökkenő népszerűségű folytatás követte. A 2003-as Charlie angyalai: Teljes gázzal 101 milliót hozott hazájában, a nemzetközi piacokon pedig 158 milliót, de ez sem volt elég egy harmadik epizódhoz. A pár éve bemutatott új tévésorozat pedig nagyon hamar megbukott, mindössze nyolc rész készült el belőle.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #6
    Magas labdát adtál, de uralkodok magamon, és nem csapom le.
    Tudod, akkor van jobb, ha VOLT jó - ha ezt nem érted, gondolkodj el azon, kinek nem erőssége a szövegértés.
    Ez már csak így megy: van jó, jobb, legjobb, stb. vagy ha így jobban tetszik:
    Gut. Besser. Gösser.
    És hol írtam én, hogy "az előző tetszett jobban"?
    A Sz@r@bb minősítés előtt kell legyen egy sz@r - vagyis az előző SEM tetszett. Ami távolról sem azt jelenti, hogy jobban tetszett.

    Tudod mit? Egyben igazad van: "a netezők zömének nem erőssége a szövegértés".
  • zetortraktor #5
    Ebben szerintem nincs semmi játék. Attól, hogy valami jobb, az nem kell, hogy jó legyen. Elkezdheted megmagyarázni, hogy de, csak épp nem lenne alapja. De nem hiszem, hogy ezen van mit ragozni, szerintem mindenki tudja, hogy a netezők zömének nem erőssége a szövegértés. A lényeg, hogy neked és a kommentelőnek is az előző tetszett jobban. Szerinted az első lett jobb. Ez miért baj, tök jó, hogy felvállalja az ember. A hazai kommentmorálból kiindulva majd jön egy másik kommentelő, és megmondja, hogy hülye vagy, mert másik a jobb. Ez így megy. Szimpla netes pszichológia: ha valaki fennhangon kijelenti, hogy EZ vagy AZ jobb, akkor jön a kommentelő, hogy "nem is, mert rosszabb. Ha valaki leírja, hogy Ez vagy AZ rosszabb, akkor jön a kommentelő, hogy "nem is, mert jobb". A közös elem, hogy sokszor még hülyézés is jár mellé.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.10.14. 09:20:04
  • KoLaMan #4
    Hülye játék a szavakkal, ami szintén nyilvánvaló ugye.
    "Csak mert konkrétan" ott a cikk címe, hogyaszongya: "Még jobb lett..."

    És szerintem is éppen ellenkezőleg, még sz@ra@bb lett mint előző - ami nem kis teljesítmény.
  • zetortraktor #3
    Ez egy zseniális megállapítás, ami eléggé captain obvious (de nyilván egy újszülöttnek minden vicc új), de a kérdés, hogy miképp jön ide? Csak mert konkrétan az egész hírben nem szerepel az a szó, hogy "jó".
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.10.13. 14:00:30
  • NEXUS6 #2
    Már megijedtem, hogy bennem van a hiba, csak én nem érzem annak. XD
  • Timbu #1
    Ugye kinek mit jelent a jó...