Szekeres Viktor

Megvan a Mátrix 4 főszereplője

Megtalálták az új Mátrix-rész főszereplőjét.

Yahya Abdul-Mateen II lesz a Mátrix negyedik részének egyik kiemelt szereplője, erről számolt be a minap a Variety - a színész Keanu Reeves-hez és Carrie-Anne Mosshoz csatlakozik, akik vissza fognak térni az eredeti trilógiából. Arról természetesen már nem szól a hír, hogy milyen karaktere lesz az Aquamanből és a Miből ismert színésznek, akit nemsokára a Kampókézben is láthatunk.

A majd 20 éve bemutatott akció sci-fi, ha valaki nem látta volna egy disztópikus jövőt mutat be, amelyben az emberiség mesterséges intelligenciával rendelkező gépek alkotta szimulált valóságban él, ahol az embereket csak arra használják, hogy a gépek energiaforrásai legyenek. Thomas Anderson számítógép programozó azonban felismeri ezt az elnyomott létet, és az emberiség első számú reményévé válik az elnyomók megdöntésében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ostoros #17
  Nos, az Inception nem lett jó szerintem. Mint dráma oké, de engem rohadtul lehangolt az egész.
 • ostoros #16
  Ó, azt én sem mondtam, hogy rossz film illetve filmek voltak, nem épp az ellenkezője. Csak azt mondom, hogy sokan erősen túlbecsülték.
 • Ender Wiggin #15
  Abszolút mérföldkő a filmtörténetben. És a három együtt komplett egész. Új szintre emelte a kaszkadőr, verekedős szakmát, az operatőrit meg az CGI utómunkát. És amellett, hogy ihletet merített innen-onnan, a mai csupa újrahasznált foshoz képest még eredeti is volt, ráadásul kifogástalan castingolással még a legkisebb szerepet illetően is és nagyon jó zenével. Ennek a felét sem mondhatja el sok milliárdos bevételő mai divatfilm.
 • nortu30 #14
  Ha szerinted "hányíadék" lesz, akkor ne nézd meg. Nem kötelező.
 • molnibalage83 #12
  Nekem sem az, sem a mátrixok nem tetszettek összességében.
 • tomboy013 #8
  Köszönjük Emese.
 • Relixo #7

  Szerettem a Mátrixot annak idején kedvencem volt az első két rész legalábbis. a harmadik nekem már csak töltelék féleség...(nem tetszett). De mielőtt itt nagy agyalásokba mentek bele akkor én egyet mondok Dark City c. film. Ennyi....

  98-ba már rég lehozta a sztorit amit a mátrix utána rá 1 évvel meglovagolt csak az ugye kicsit underground-ra vette a figurát és sokak nem bírták megemészteni na meg nem kapott Hype-t.

  Az meg,hogy neked az Inception rossz film csak megerősít abban a tudatban engem,hogy te is a mai szuperhősös vígjáték agyatlan kotyvalékot szereted. Nem azért lehet szeretni vagy nem szeretni valamit de egy remek műre nem mondjuk,hogy rossz max. a te egyéni ízlésednek(ami igen gyatra ezek után) nem felel meg.
 • Bulics #6
  Nem is arról volt szó hogy nem volt jó film egyáltalán, nem. De értjük hogy azért tartották a legmélyebb filmnek, mert az agyak egy üvegben elméletet már hallották a félművelt félértelmiségiek is az egyetemen, így ezt értették, viszont a későbbi előre meghozott döntésekről meg kiszámolt történésekről szóló történeteket már nem nagyon sikerült feldolgozni, ezért nem is emlékeznek rá, hogy benne volt a filmekben. Állandóan belefutok ugyanezekbe a véleményekbe. Na de, csak engem fogott el az aggódás mikor 15 év után új részt jelentenek be?
 • ostoros #5
  Egyet kell értenem. Volt olyan ismerősöm, aki már az elsőt SEM értette.
  És valóban az első egy semmiben lógó történet volt a "felébredt" kiválasztottal. Egy rakás függőben hagyott kérdéssel meg ócska misztikummal megspékelve, szinte nulla valós tartalommal, de BELEKÉPZELNI, azt bármit lehet. Nem egy spekulációt hallottam, arról, hogy az első rész milyen MÉLY, meg minden, meg hogy akkor mi is lehet a mátrixban ülünk, meg bla, bla, pedig ez mind csak a nézők agyalása volt, nem a film valós tartalma.
  Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.10.11. 18:46:27
 • Bulics #4
  Senki sem látta a 2-3. részt. Mindenki csak az első-ig jutott el, a másodikat kapásból nem értette, akárcsak sean connery aki amiatt nem vállalta el az építészt mert nem értette a szöveget. Érdekes hogy szerintem meg az egy nem nagy eresztés, nekem a 2-3 tette egésszé a történetet. Nem pocsék nem zavaros, csak nem értik. Bezzeg a Harry Pottert..