Szekeres Viktor

Végre elkészülhet a Beverly Hills-i zsaru 4

Végre hírek a Beverly Hills-i zsaru 4 háza tájáról.

Már majdnem két éve nem nagyon van hír a Beverly Hills-i zsaru (Beverly Hills Cop) tervezett folytatásáról, a negyedik részről, de most Eddie Murphy a Collidernek adott interjújában elmondta, hogy az Amerikába jöttem 2 forgatását követően az a terv, hogy ismét Axel Foley legyen (utána pedig ismét standupozni fog).

Legutóbb arról számolhattunk be, hogy a Paramount Pictures szerződtette Adil El Arbit és Bilall Fallahot, hogy ők készítsék el az új Beverly Hills-i zsaru-epizódot. Nem tudni, hogy még mindig ez-e a helyzet, de a belga duó mindenképp nagyon izgalmas választásnak ígérkezik, hiszen korábbi munkáik között ott van a nagy sikerű thriller, a Black, és ők rendezték az Image-et is. A nagy próbatételükre most fog sor kerülni, hiszen a Bad Boys 3-mal mutatkoznak be Hollywoodban.

Korábban már többször is neki futott a stúdió a negyedik rész elkészítésének, még premierdátuma is volt a filmnek (2016. március 25-e), amit Brett Ratner rendezett volna Josh Appelbaum és Andre Nemec szkriptje alapján. Annak a történetéről nem lehetett sokat tudni, csak annyit, hogy a nemrég tévésorozatként újraéleszteni próbált Beverly Hills-i zsaru-koncepcióból átemelték volna azt a Brandon T. Jacksont, aki a tévés pilotban Axel Foley fiát alakította.

A Beverly Hills Copot még 1984-ben mutatták be a mozik, és a film már több, mint 30 éve 234 millió dolláros amerikai bevételt produkált, melyet 82 milliós Amerikán kívüli összeg egészített ki. A 87-es folytatás már csak 154 millióra volt képes belföldön, azonban a nemzetközi sikere nagyobb volt, összesen 146 millió dollár folyt be a mozik jegypénztáraiba. A bukó harmadik rész 1994-ben 43, illetve 77 millió dollár bevételt termelt Amerikában, illetve Amerikán kívül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #5
  számomra az 1-2 volt a legjobb. A 3. már olyan izzadság szagúnak tűnt számomra. (ettől függetlenül meg van mind a 3, mert hát még is így kerek a sztori). Ez a négy már részemről nem várós. Véleményem szerint, Eddie már kiöregedett ebből a szerepből.
 • Jawarider #4
  Nem tudom, hogy mostanság egy nagy pofájú dumagép mennyire lenne sikeres. Régen megvolt ezeknek a filmeknek a hangulata (duma+jó zene stb.), de manapság nem tudok ilyet elképzelni.
  Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2019.10.08. 16:25:53
 • Flamer #3
  "A bukó harmadik rész 1994-ben 43, illetve 77 millió dollár bevételt termelt Amerikában, illetve Amerikán kívül."

  buko. :D :D:D:D
 • bmw #2
  Vegre...csak nehogy elbasszak mint mostanaban mnden ujra elesztett dolgot...
 • grebber #1
  Bud Spencer és Terence Hill páros közös filmjei mellett ez a Beverly Hills-i zsaru 1-2-3 a valaha legtöbbször megnézett filmjeim közé tartozik. Megszámolni se tudom hányszor láttam illetve még fogom nézni őket