Szekeres Viktor

Kifejezetten gyenge plakáttal folytatódott a Bad Boys 3 reklámozása

Újabb folytatásfilm kapott plakátot.

A folyamatosan a folytatások létezése ellen szűkülők nagy bánatára Hollywood nemsokára újabb klasszikusnak tartott filmről húz le egy újabb rókabőrt. Más kérdés, hogy ennek minden bizonnyal az akciófilmek kedvelői nagyon örülnek, mint ahogy annak is, hogy az új Bad Boys-epizód plakátján feltűnik két kedvencük.

A Bad Boys For Life Amerikában január 17-én fog moziba kerülni, de azt még nem tudni, hogy mikor lesz a magyarországi premierje - mindenesetre meglepetés lenne, ha nem 16-án vagy 23-án. Az időpont kapcsán nyilván meglepetés, hogy a Sony nem nyári nagy durranásnak tervezi a bemutatót, de ha abból indulunk ki, hogy a fiatal korosztály nem nagyon fog megnézni két ötven körüli színészt egy olyan film folytatásában, ami akkor készült, amikor még meg sem születtek, akkor valahol érthető a döntés.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Dynamic #3
  Szerintem ő arra gondolt, hogy nem a plakát MINŐSÉGE miatt fogja eldönteni valaki, hogy megnézi-e a filmet.
 • kalapos01 #2
  Nem vagy te ilyen buta, hogy ne tudd a választ: az, aki csak plakát alapján tudja meg, hogy van ilyen film.

  (Gy.k (azt jelenti, hogy "gyengébbek kedvéért"): nem mindenki jár moziba vagy filmes oldalakra, hogy híreket vagy reklámokat lásson, eljusson hozzá a film híre. Van, aki az utcán meglát egy plakátot és így szembesül azzal a ténnyel, hogy lesz ilyen film.)
 • dzsagon #1
  Még is ki a [email protected] néz meg plakát alapján egy filmet?