Szekeres Viktor

Itt a Kingsman új epizódjának második előzetese

Újabb trailert kapott a The King's Man.

A gyengébb idegzetű franchise-fóbok ismét a fejükhöz kaphatnak, miközben a többiek nyugodtan élvezhetik az új Kingsman-epizód, a The King's Man legfrissebb előzetesét, mely film teljesen eredeti történetet hoz el azok után, hogy az első rész papíron Mark Millar The Secret Service című képregényének adaptációja volt, de persze csak tessék-lássék módon.


A kosztümös, háborús kémfilmet Matthew Vaughn rendezte és Amerikában 2020. február 14-én fogják bemutatni, tehát Valentin-napra időzítették a premierjét, akkorra, amikor például moziba kerül a Blumhouse-os Fantasy Island, a Sonic The Hedgehog, a The Photograph című romantikus film, valamint a What About Love című dráma.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Igazából lényegtelen, hogy milyen lesz, mert minek nézze meg az ember, ha a második szar volt. Mármint, ha mindenki megnézné a folytatást egy gyenge rész után, akkor minden filmsorozat örökké tartana. Remélem persze, hogy kurva jó lesz, az előzetes szerintem kifejezetten jó, de esélytelen, hogy időt fordítsak rá. Majd a rajongók helyettesítenek.
  • Angel5 #1
    ha elfeledteti az ultra fos gagyi unalmas okádék szar 2. részt akkor jöhet :)