Szekeres Viktor

Hivatalos: erőszakos lett az új Charlie angyalai

Megkapta korhatár-besorolását a Charlie's Angels.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA a héten nem csak a Zombieland 2 alatt popcornozhatott, hanem a Charlie angyalai (Charlie's Angels) című tévésorozat-adaptációit is megnézte, mely film megkapta PG-13-as besorolást, vagyis 13 éven aluliak is megnézhetik nagykorú felügyelete mellett. Ez nem is akkora meglepetés, hiszen az McG-féle két korábbi filmes változat is ilyen korhatár mellett futott.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, és meglepetés ezen a téren sincs, inkább az bír némi információtartalommal ilyenkor, hogy mit nem említenek az indoklásban. Elsősorban az akciót és az erőszakot emelték ki (mindenféle intenzitásra vagy megállás nélküliségre való utalás nélkül), ezen kívül a film nyelvezetét (ismét csak szélsőségre utaló jelző nélkül), valamint némi szuggesztív, kvázi szexuális töltetű tartalomra is, figyelmeztet az MPAA. De ismét csak semmi komolyra, így a prűdebb nézőknek nem kell feltétlenül nemet mondania a Charlie angyalaira.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Hivatalos: erőszakos lett az új Charlie angyalai. Erre PG13. Nem ugyanazt értjük erőszakos filmen, persze ha az volt a cél, hogy kattintsak, akkor igen, beszoptam.