Szekeres Viktor

Felkerült a netre a Jurassic World 2 eseményei után játszódó film

Colin Trevorrow rendezett egy JW-rövidfilmet.

André Holland és Natalie Martinez főszereplésével készítette el Colin Trevorrow saját és Emily Carmichael szkriptje alapján a lent látható Jurassic World-rövidfilmet, a Battle at Big Rockot, ami egy évvel a legutóbbi mozis epizód eseményei után játszódik, és egy négytagú családról szól.


Mint kiderült tavaly tavasszal, Colin Trevorrow, a 2015-ös Jurassic World rendezője fogja dirigálni a sorozat harmadik részét is, amit jelen állás szerint 2021. június 11-én fognak bemutatni az amerikai mozik. A Safety Not Guaranteed korábbi rendezője azért nem vállalta el a második JW-filmet, mert felkérték a Star Wars 9 megrendezésére, ahonnan később kirúgták, egyes pletykák szerint azért, mert rendezése, a The Book of Henry nem ütötte meg a mércét. Trevorrow a rendezés mellett a forgatókönyvírást is elvállalta, a szkripten ugyancsak Emily Carmichaellel fog dolgozni, és a történet alapját Trevorrow és Derek Connolly ötlete fogja jelenteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #7
  Egyet ertek kiveve a rougeal kapcsolatban, szerintem a solo jobb volt, utana rouge..
  ( nalam )
 • kalapos01 #6
  Ilyesmit én is olvastam ezekről a filmekről, és nem néztem meg őket. Furcsa, hogy te megnézted. Szerintem nem érdemes.
 • Angel5 #5
  Szar volt mind a 2 Jurassic World film és szarok voltak az SW filmek is kivéve a Rogue One .
 • Ender Wiggin #3
  de állandóan a többi hozzászóló miatt hisztizni az nem dedó?
 • zetortraktor #2
  Bőőő, hüpp,, hüpp, csúfoljuk mert csinált egy filmet, ami nem tetszik, hány éves vagy, tíz? Teszek be emojit, mert ilyenkor azt kell: Ekkora dedót. Nyomorékozni nyilván menő bizonyos körökben, ha valaki rossz munkát végez, de ettől még a dedó dedó marad.

  Remélem, nem veszed a szívedre a reakciót, de nekem új, hogy valaki ilyen látványosan hisztizzen csak azért, mert lát egy rossz filmet. Én is láttam sok rosszat, de valamiért el tudom viselni, nem stresszelem túl a dolgokat. Légy férfi. Vagy nő. Amelyik vagy.

  De témánál maradva: Johnsonnak a Star Wars előtt volt 3 rohadt jó filmje (értsd, nekem piszkosul tetszett a Brothers Bloom és a Brick, de a Looper is bejött), és most jön nemsokára megint egy rendezése, ami szintén rohadt jó azok szerint akik látták. Trevorrow-ra ez nem volt igaz.
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.09.16. 20:38:38
 • BaliBoy #1
  De annak a nyomorék Rian Johnsonnak a rendezése megütötte a mércét... sőt, át is lendítette, olyannyira. hogy egy egész SW trilógiát kapott... naneeeeeeeeee