Szekeres Viktor

Itt a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk szinkronizált előzetese

Már magyarul beszél Will Smith a Bad Boys 3 trailerjében.

Megérkezett a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys For Life) első előzetesének magyar változata. Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban. És ez most igaz, hiszen a premierre csak jövőre fog sor kerülni. De abban azért lehet bízni, hogy a két főszereplő megkapja megszokott hangját.


Az itthon az InterCom által forgalmazott film hivatalos szinopszisa a következő: "A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig az életközépi válsága mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét. És ez az albán valami különlegeset ígér nekik – és Miami újra a feje tetejére áll.
A gyors, vicces, akciódús filmek műfajteremtő alapdarabjának harmadik részét régóta várják a mozirajongók. Most az eredeti főszereplők és az eredeti alkotók együtt garantálják, hogy az új Bad Boys lesz olyan vagány, mint az eddigiek voltak!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    ha nem cseszik el a mostanában kötelező emberkedő csaj karakterrel, aki mindenkit legyak, akkor még jó is lehet...
  • Jawarider #1
    Cula stílusú poénok is lesznek ?

    Netán visszatér személyesen?