Szekeres Viktor

Megvan A gyűrűk ura-tévésorozat két főszereplője

Két színész már biztosan benne lesz a LOTR-tévésorozatban.

Nyáron Markella Kavenagh, tegnap pedig Will Poulter írt alá az Amazon által berendelt, A gyűrűk ura, azaz a Lord of the Rings világában játszódó tévésorozat szereplőgárdájába. A szériáról nemrég az is kiderült, hogy az első két részét a spanyol J.A. Bayona rendezheti meg.

A tervezett Gyűrűk ura-tévésorozatnak egyébként JD Payne és Patrick McKay lesz a készítője, mondhatni csakis rajtuk, és a víziójukon fog múlni az, hogy sikerül majd a "tévés" változat. Érdekesség, hogy két, tévés tapasztalattal nem rendelkező íróról van szó, bár ez nem jelentett gondot annak idején a Game of Thrones esetében is. Az írópárosnak eddig egyetlen mozis kreditje van, a Star Trek: Mindenen túl, de benne voltak a Godzilla vs Kong írószobájában is, és ők írták a következő Star Trek-filmet is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #4
  "Érdekesség, hogy két, tévés tapasztalattal nem rendelkező íróról van szó, bár ez nem jelentett gondot annak idején a Game of Thrones esetében is"

  Csodaszép mondat. Egyrészt baromság, amit állít, nagyon is gondot jelentett a két balfasz tapasztalatlansága, lásd az utolsó évadot (meg az előző végét), amikor nem volt könyves alapanyag. Másrészt úgy lenne magyaros, hogy " a Game of Thrones esetében SEM."
 • ostoros #3
  Samunak elmegy a degenerált fejével...
 • mad mind #2
  Nem tudjuk kit fog alakítani. Lehet Gollamot. :D
 • leeloodallas #1
  Nagyon durva makeup kell majd, hogy komolyan vehető figura legyen.