Szekeres Viktor

Új Rambo 5-előzetes érkezett

John Rambo öl, pusztít és nyomorba dönt.

Pont a mai tipikus mozinéző szája íze szerint vágták össze a Rambo: Last Blood legújabb előzetesét, kifejezetten menőre hangszerelve azt, és láthatjuk, hogy tud Sylvester Stallone, ha akar. Most már csak az a kérdés, hogy a jó reklámok után vajon a termék is fogyaszthatóra sikerült-e.


A film forgatókönyvét Matt Cirulnick írta, a történet pedig a PTSD-től gyötört, egy farmon visszavonult életet élő John Rambóról szól, aki egy barátja eltűnt lányát indul el megkeresni Mexikóban, ahol kisvártatva egy nagyobb, szexrabszolgákkal kereskedő bűnszövetkezetbe botlik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Az elejétől fogva, ahogy a sztoriról írni kezdtek, nekem egy random akciófilm jutott eszembe. Most néhány snittet a régiekhez akarnak hasonlóvá tenni, de ettől még nem lesz Rambo. Se az a Rambo, akit az első részben láttunk, se az, akit a 2-3-ban. A 4. filmre, bevallom, nem emlékszem, csak a végén a platóról aratós jelenetre. Így ránézésre pofás, lehet szórakoztató, (melóban hang nélkül néztem az összes előzetest) talán kőkemény egysorosak is lesznek benne, de ez így még nem Rambo. Ez már nagyon messze van az ő háborújától.
  • NEXUS6 #2
    Hát kb. XD
  • Dewri #1
    Az "Elrabolva 1" és "A védelmező 2" ugrott be így hirtelen... De persze ettől még lehet Rambo belőle. :)