Szekeres Viktor

Folytatódhat az Aladdin

A Disney lehet, hogy be fog hódolni a nézői igényeknek.

Azt már megszoktuk, hogy a Disney stúdió, ahol csak tudja, a nézői igények kielégítését keresi, ergó, ha egy film nagy sikernek bizonyul, azaz a közönséget biztos, hogy érdekelné a folytatás, akkor mindent meg fognak tenni azért, hogy folytassák is a filmjüket. Azonban a korábbi animációk élőszereplős adaptációi közül több korábbi nagy siker sem kapott második részt, egyelőre sem a Hamupipőke, sem A szépség és a szörnyeteg 2 nincs tervbe véve. Azonban lehet, hogy lesz Aladdin 2.

Egyelőre még nincs semmi hivatalos, de Dan Lin, az egyik producer elmondta, hogy bár még korai státuszban vannak, de elkezdtek dolgozni egy esetleges folytatáson. Ahogy az Aladdin esetében, ez a második rész sem konkrét feldolgozása lenne valamelyik korábbi filmnek, inkább azt fogják szem előtt tartani, hogy az élőszereplős változat karaktereinek hova vezethet a további útja.

Az élőszereplős Aladdin sikere megkérdőjelezhetetlen, az amerikai 353 millió dolláros bevétel mellett a világ többi országából 682 millió dollár folyt be, így a film belépett az egymilliárdosok elit klubjába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #2
    Eddig is volt olyan filmes műfaj, amiben időnként a szereplők dalra fakadnak. Úgy hívják, hogy musical. :D
    Pl. a The Wizard of Oz (Óz, a csodák csodája) egy 1939-es filmmusical, jóval megelőzve Bollywoodot. :D Emellett még volt és van kismillió más musical is.

    A Disney-féle Aladdin eredeti rajzolt verziójában is pont ugyanígy énekelnek, azt csinálták meg élőszereplős verzióban.
  • morguldae #1
    Az ilyen filmek ezelőtt csak Bollywood-ban készültek. Most meg már Amerikában is... Énekelnek meg táncolnak benne, mint az indiai filmekben! Hát nem tudom ez kinek jön be, de nekem már a Micimackóban is rohadt idegesítő volt az ének! Megállnak a szereplők oszt dalra váltanak! Mintha mennék a boltba oszt eldalolnám közbe hogy veszek majd tejet, meg kenyeret.... Már csak buzi kell bele, oszt megvan az amerikai álom!...pfff...