Szekeres Viktor

Béna előzetest kapott a Top Gun 2

Ilyen lesz az új Top Gun.

Múlt héten San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. A Top Gun: Maverick egy klasszikus folytatása lesz, így azt gondolta a gyártó stúdió, hogy ott a helye ezen a dzsemborin.


Tom Cruise meg is lepte a filmre kíváncsiakat, akik a fenti előzetest nézhették meg. Eredetileg az volt a Paramount terve, hogy 2019. július 12-én mutatja be a Top Gun 2-t, azonban a stúdió úgy döntött, hogy felesleges kapkodnia a produkció kapcsán, és inkább szűk egy évvel elhalasztották a premiert, ami azt jelenti, hogy Amerikában 2020. június 26-án kell majd keresni a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #10
    Tényleg béna, nincs benne semmi. Tom Cruise ellő pár menőnek szánt ciki beszólást, pedig az eredeti nem ilyen macsó film volt. Mondjuk szerintem túlértékelt a Top Gun, egyáltalán nem jó film.
  • Papa01 #9
    Miért is béna az előzetes? :))))) Annyira szánalmasak az ilyen cikk címek...Egyébként jelezném, hogy magyarul is elérhető az előzetes. A bénázás helyett a cikkírónak inkább jobban oda kéne figyelnie a arra amit készít....
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.07.26. 15:58:21
  • Axlkenobi #8
    Az mindig is nyilvánvaló volt, hogy az sg nem éppen a magas színvonalról ismert, de csak sikerül magukat újra és újra alulmúlni. Értem én, hogy manapság a trollkodás meg ez a "clickbait" stílus nagyon menő, de attól még szánalmas és ostoba.

    Persze a nevét sosem vállalja a "cikkíró", bár a hozzászólások alapján valószínű, hogy az enderke néven futó agyhalott lesz az.
  • Zombee #7
    Sok dolog nem derült ki a trailerből. Amúgy az első sem volt nagy szám, nekem az abszolút koppintás Vasmadarak jobban tetszett.
  • nkmedve #6
    Nem tudom ha valaha olvastam tőled bármi pozitívat bármilyen filmmel kapcsolatban.
    Felmerül a kérdés, hogy egyátlalán miért nézel ennyi szar/béna filmet, és miért kommentálsz ilyen cikkek alá hogyha nyilvánvalóan nem a te világod. A mazochizmusnak is vannak értelmes határai, nem szeretném ha tönkretennéd magad, nem éri meg. :D

    A trailerrel amúgy semmi gond, ahogy a régi film is a saját idejében egy teljesen korrekt szórakoztatóipari termék volt, se több, se kevesebb (ahogy általában a Tony Scott filmek, nyugodjon békében). Aki mást várt/vár az inkább magában keresse a hibát.
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2019.07.25. 10:43:25
  • ColemanV #5
    Javítom a cikk címét:
    "Béna un. cikkíró nem tudott már mit kitalálni clickbait címnek. Sokk, HORROR!"

    Tessék, és most akármit írnék a cím után még mindig több tartalommal bírna mint az un. cikk. Csak a comicon videót és a teasert megnézve többet tudna az ember írni erről, már feltéve, hogy nem az abszolút minimum energiát kívánja bele fektetni a cikkbe.

    Azt hogy az illető szerint mitől "béna" az előzetes persze nem sikerült leírni, de azért sikerült a közönséget le-kockázni mert kedves cikkíró kicsit-nagyon fenn hordja az orrát és büdös neki a téma amiről írnia kell.

    Ha ennyire nem tetszik a dolog akkor csak maradjon az ürge tárgyilagos, nem kötelező a saját kis véleményét a címbe írni.

    Lehetett volna a cím "Jól fogadta a comincon közönsége a Top Gun 2 előzetesét" mert azóta is ömlenek a trailer reaction videók youtube körökben és a reagálók döntő többségben örülnek neki, még azok is akik nem is éltek amikor az első rész megjelent, és/vagy nemrég tekintették meg a filmet első alkalommal.

    Aztán a kedves cikkíró belemehetett volna az előzetes jelen kulturális jelentőségébe, hogy miért lehet az hogy a 30+ korosztály jelentős része erősen pozitívan reagált rá, vagy hogy milyen üdítően hat az "egyszerű" vadászpilóta történet a sok szuperhősös történet után. (nincs bajom a szuperhősös történetekkel, csak tény hogy sokan vannak)

    Nnna, sebaj, szokásos SG.hu színvonal, nem is tudom miért számítottam másra.
  • Ender Wiggin #4
    Az első is béna volt. Teljes képtelenségek minden jelenetben. Limonádénak is másodosztályú. Ez uganolyannak tűnik, csak a korszellemnek megfelelően kibővítve.
  • Ender Wiggin #2
    Béna filmnek hogy lehetne jó előzetese?
  • nkmedve #1
    "Béna előzetest kapott a Top Gun 2"

    Újabb béna cikk egy magát cikkírónak képzelő trolltól. Vajon van még normális szerkesztő az SG filmes részlegénél, vagy csak ilyen clickbait tanfolyamról menesztett önjelölt "kritikusok"?
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2019.07.24. 19:30:49