Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Disney élőszereplős Mulan-adaptációja

A Mulan is megkapta a maga előzetesét.

Érdekes megfigyelni, hogy a Disney mennyire más típusú marketinggel kezdi el korábbi animációs filmjeinek élőszereplős adaptációinak reklámozását - elég csak visszagondolni A szépség és a szörnyeteg kampányának kezdetére, az Aladdin első előzetesére, most pedig láthatjuk, hogy a Mulant is teljesen másképp próbálják eladni.


Az Új-Zélandon forgatott film főszereplője Liu Yifei, aki mellett Yosan An lesz a másik főszereplő, ő Hua Mulan szerelmének tárgyát, Chen Honguit alakítja majd. A további kiemelt szereplők: Chum Ehelepola, Utkarsh Ambudkar, Jet Li, Gong Li, Donnie Yen és Xana Tang.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Így van. Lehetett volna. És vajon miért nem lett? Nem vagy te annyira buta szerintem, hogy ne tudd a választ. Vagy gondolod, hogy voltak/vannak filmesek vagy kreatívok, akiknek feltett szándéka fehér vagy férfi Mulant csinálni? Passz, lehet, hogy van és csapkodja az asztalt, ha nem engedték neki, de személy szerint kétlem. (Ez pont olyan gumicsizmás logika, mint azt számon kérni, hogy miért nincsen jónácis, gonoszzsidókat kivégzős film minden Schindler listájára. Lehet, hogy azért, mert senkinek nem vágya, hogy olyat csináljon? Vagy akarják, mert igény lenne rá, csak a gonosz stúdiók megakadályozzák benne?)

    (Én komolyan azt hittem, ennél intelligensebb vagy a korábbi kommentjeid alapján, de most lett egy sejtésem, hogy látványosan félreérted ennek (mármint a diverzitásra és a reprezentációra vonatkozó törekvéseknek) a lényegét. De így már tökéletesen érthető, hogy miért akadsz ki és rándulsz össze érzékeny pillangóként minden egyes alkalommal, amikor bejelentenek egy filmet, aminek egy nő (ÚRISTEN!!!) vagy színesbőrű a főszereplője. Mert szegény fehér férfiak reprezentációja csorbul. Mert eggyel vagy tízzel kevesebb film fog róluk szólni - átérezhető a fájdalom. És, ha véletlenül jön nagy ritkán egy ázsiai szereplős film, akkor meg jön a kicsinyes gúny.)
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.07.09. 12:01:12
  • Ender Wiggin #1
    ha már ariel fekete csaj, akkor mulan is lehetett volna az, vagy fehér. vagy faszi...