Szekeres Viktor

Volt egyszer egy Hollywood és az új előzetes

Egy kevésbé korhatáros trailer is érkezett az új Tarantino-filmhez.

A Volt egyszer egy... Hollywoodhoz (Once Upon a Time in... Hollywood) című Quentin Tarantino-film eddigi előzetesei eléggé korhatárosak voltak, de most végre érkezett egy olyan, amit (elvileg) mindenki nyugodtan megnézhet, hogy eldöntse, érdekli-e őt a rendező kilencedik filmje. (Mondjuk azért kisgyerekeknek nem biztos, hogy érdemes mutogatni.)


A film hivatalos, magyar nyelvű szinopszisa a következő: "1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában.
Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is….
Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino rendez: új filmje hihetetlen sztárszereposztással készül, és ismét különleges, véres és gyilkos humorú.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!