Szekeres Viktor

Full retró plakátot kapott az új Tarantino-film

Kijött a Once Upon a Time in Hollywood fő plakátja.

Az előzetesek és a jelenetképek után végre egy hivatalos plakát is érkezett Quentin Tarantino új filmjéhez, a Volt egyszer egy... Hollywoodhoz (Once Upon a Time in... Hollywood). Mint az a lenti, eléggé retrósra hangszerelt reklámanyagról is kiderül, ez már a kilencedik rendezése lesz az egykori fenegyereknek, aki annak idején a Kutyaszorítóbannal robbant be Hollywoodba.

A film hivatalos, magyar nyelvű szinopszisa a következő: "1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában.
Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is….
Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino rendez: új filmje hihetetlen sztárszereposztással készül, és ismét különleges, véres és gyilkos humorú.
"


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #1
    A plakát jó, de amikor egy "újságíró" írja, hogy full retro, ott érett meg a világ a pusztulásra.