Szekeres Viktor

Xavier professzor az egyik legjobb X-Men tévésorozat új előzetesében

Folytatódott a Legion reklámozása.

Június végén folytatódik Amerikában a Legion, mely Noah Hawley sorozata és az X-Men univerzumában játszódik. Odakint az FX csatornára érkeznek az új részek, a nagy kérdés viszont az, hogy itthon hol lesz látható a széria, ha egyáltalán látható lesz, hiszen mint az ismert, a FOX csatorna Magyarországon beszüntette működését. A rajongók számára jó hír lehet, hogy a hétvégén a 2. évad elérhetővé válik szinkronosan az HBO GO-n, de azt nem tudni, hogy a harmadik szezonra is kiterjednek-e a platform jogai. A lenti új előzetes különlegessége, hogy David nem másról beszél benne, mint édesapjáról, Xavier professzorról (Harry Lloyd alakítja őt), aki minden bizonnyal elég ismert az X-Men univerzum rajongóinak körében.


A sorozat egyébként egy zavarodott fiatalember története, aki talán több egyszerű átlagembernél, tinédzserkora óta küzd a mentális betegségekkel. Skizofrénként diagnosztizálták és éveket töltött elmegyógyintézetekben, de egy másik beteggel való különös találkozása után szembe kell néznie azzal az eshetőséggel, hogy a fejében hallott hangok és látomásai nagyon is valóságosak.

David Haller karaktere természetesen a képregényekben 1985-ben bemutatkozó Legionön alapszik, aki az X-Men alapítójának, Charles Xaviernek a fia. A főhőst alakító Dan Stevens mellett még olyan színészek szerepeltek az első évadban, mint Aubrey Plaza, Jean Smart, Rachel Keller, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Katie Aselton, Bill Irwin.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!